Οι τρίτεκνοι της Αρκαδίας διαμαρτυρήθηκαν με... γεμιστά (pics, vid)

Οι τρίτεκνοι της Αρκαδίας διαμαρτυρήθηκαν με... γεμιστά (pics, vid)

Δεκέμβριος 22, 2015 - 09:42
1 σχόλια

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα οι τρίτεκνοι, με κύρια αιτήματα να μην γίνουν περικοπές στα προνοιακά επιδόματα, να ληφθούν μέτρα για το δημογραφικό πρόβλημα και να εξομοιωθούν οι τρίτεκνοι με τους πολύτεκνους.

Οι τρίτεκνοι πήγαν γεμιστά στο υπουργείο Εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την περικοπή των επιδομάτων που πρόκειται να τους γίνει, με εντολή δανειστών, από την καινούργια χρονιά. Η διαμαρτυρία αποτελεί απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει η η υπουργός Κοινωνικής Αλληελεγγύης  Θεανώ Φωτίου λίγο πριν την ορκωμοσία της κυβέρνησης: "Άλλωστε τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε”.

Στην πρώτη γραμμη της διαμαρτυρίας ήταν και εκπρόσωποι από την Αρκαδία, ο Νίκος Αποστολόπουλος, πρόεδρος συλλόγου Τριτέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς» και ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Τρίπολης και Όμορων Δήμων κ. Κώστας Καμπούρος.

Βίντεο από το CNN Greece

Video: 

Διαμαρτυρία με... γεμιστά!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολύτεκνοι - τρίτεκνοι VS υποστηρικτών συμφώνου συμβίωσης, δηλ. εχθροί εναντίον φίλων προφυλακτικού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.