Οι Τριπολίτες για τα «ναι» και το «όχι» των Αρκάδων βουλευτών (video)

Οι Τριπολίτες για τα «ναι» και το «όχι» των Αρκάδων βουλευτών (video)

Ιούλιος 16, 2015 - 13:07
12 σχόλια

Τη γνώμη τους εξέφρασαν οι Τριπολίτες για τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, οποία κλήθηκε να λάβει μία από τις σοβαρότερες αποφάσεις της μετά την μεταπολίτευση.

Το σχέδιο νόμου κατάφερε να αποσπάσει 229 «ναι», ωστόσο η ευρύτατη υποστήριξη επισκιάστηκε από τις 39 διαφοροποιήσεις οι οποίες προαναγγέλλουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόνο οι 110 υπερψήφισαν τη συμφωνία, αμφισβήτησαν την κυριαρχία και έθεσαν εν αμφιβόλω τη δεδηλωμένη του  κ. Τσίπρα.

Συνολικά, υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 229 βουλευτές, κατά 64, έξι δήλωσαν «παρών», ενώ μία βουλευτής απουσίαζε.  Από τις τοποθετήσεις της ηγεσίας των κοινοβουλευτικών κομμάτων, υπέρ του νομοσχεδίου ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και ΠαΣοΚ ενώ κατά το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

Οι Αρκάδες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, όπου και υπερψηφίστηκε το 3ο μνημόνιο, διότι, όπως ανέφεραν, δεν υπήρχε άλλη λύση εκτός από την άτακτη χρεοκοπία.

Επίσης μίλησαν και για ια τους Αρκάδες βουλευτές, τον κ. Κώστα Ζαχαριά από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Κώστα Βλάση από τη ΝΔ και τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο από το ΠαΣοΚ και σχολίασαν την ψήφοτους,αναφέροντας στην πλειοψηφίατους ότι το «Ναι» ήταν η μοναδική αποδεκτή λύση από τον λαό.

Η χώρα δεν έπρεπε να πάει στην δραχμή όπως είχαν αποφασίσει κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Τα κόμματα που συνέπραξαν, έκαναν καλά γιατί η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο, είπαν μερικοί, τονίζοντας ότι με τις τράπεζες κλειστές και με τις ατελείωτες ουρές οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας κυρίως δεν μπορούν να πάρουν από τις τράπεζες χρήματα σε καθημερινή βάση για τα φάρμακάτους, αλλά και οι πολίτες γενικά δεν μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Πολλές οι απόψεις των Τριπολιτών, όπως θα δείτε στο βίντεο. Ανάμεσα σε άλλα, έγιναν και αναφορές στα κατοχικά δάνεια τα οποία και πρέπει η Ελλάδα να τα απαιτήσει έντονα, όπως λένε, και να πιέσει τη Γερμανία όπως έκανε και αυτή με την Ελλάδα αυτές τις ημέρες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι Τριπολίτες για τα «ναι» και τα «όχι» των Αρκάδων βουλευτών


12 Σχόλια

Ο Βλάσσης δεν είχε πει ότι δεν ξέρει αν είχε ψηφίσει το μνημόνιο 2 αν ήταν βουλευτής στην θέση του Λυκουρέντζου; ( λες και θα πήγαινε κόντρα στον Αντωνάκη ) Να που θα ψηφίσεις τώρα το μνημόνιο 3 για να μην μας επεξεργάζεσαι κιόλας!!

Καλά τώρα ρωτάτε τον Καστανό, γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για να σας πει την γνώμη του σαν απλό Τριπολιτσιότη πολίτη;

Ρωτήστε και καναπ νεαρό πολίτη κάτω των 65 να δούμε απαντήσεις .... Θα βοηθούσε πολυ περισσότερο στην αξιοπιστία και πληρότητα του ρεπορτάζ σας...

Αντικειμενικα : Tο καταλαβατε οτι οι αριστεροι ειναι παλι απο πάνω. Αν δειτε τα μετρα που ερχονται (ειδικα για τους αγροτες) θα φριξετε. Οταν λοιπον θα γκαριζουμε απτην φτωχεια, ο Ζαχαριας θα ψηφιζει οχι στους αντιλαικους νομους, και μετα θα πηγαινει με ψηλα το κεφαλι στο καφενειο , θα κριτικαρει τους δικους του και θα μαζευει την ψηφο αγανακτησης (οση δεν ρουφηξει η Χρυση Αυγη) ! Και ασε τον Οδυσσεα και τους λοιπούς Μπουμπουκους να εξαυλωνωνται πολιτικα......

21:27 +1

Το ΝΑΙ και ΌΧΙ των Αρκάδων Βουλευτών είναι δα=σαν το ¨ΟΧΙ¨και το ΝΑΙ του Δημοψηφίσματος... Ως πότε ο λαός θα τρώει λυγμένο κουτόχορτο...

"λυγμένο κουτόχορτο"; Δεν έχω ακούσει ποτέ μου κουτόχορτο, πολύ περισσότερο να κλαίει με λυγμούς...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,Ο κ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΧΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΕΜΠΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΜΙΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ .ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.