Οι τρεις ημέρες, ο άφαντος Μήτσος και το... καλαματιανό μαντίλι

Οι τρεις ημέρες, ο άφαντος Μήτσος και το... καλαματιανό μαντίλι

Οκτώβριος 26, 2016 - 09:20
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Καλέ σεις... Τι μέρα η προχθεσινή! Έβρεχε μπούρδες από το πρωί και ομπρέλα δεν είχα, ο αόρατος!

Κατ' αρχάς, τόσο σέβας στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν ξανάδα! Την έχουνε κάνει την τυφλή... θεά και την λατρεύουν! Σου λένε οι Παππάς, Φίλης και οι λοιποί για το ΣτΕ και την ενδεχομένως αρνητική απόφαση για τα τηλεοπτικά: σεβαστή η απόφαση, αλλά όχι δεσμευτική.

Σεβαστή η απόφαση των δικαστηρίων, σεβαστή η Δικαιοσύνη, αλλά κάνει και λάθη! 

Ουπς! Αυτό ειπώθηκε πιο... νότια από πιο... βραχνό λαρύγγι. Κοίτα να δεις που ο πανίσχυρος άνδρας της Πελοποννήσου και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν σε κάτι τελικά και αυτό είναι το καλαματιανό μαντίλι που κουνάνε στη Δικαιοσύνη.

Τρία: ιερός αριθμός, εκτός από τη φράση «θα πάρετε τα τρία μου», κάτι που συνήθως παίρνουμε οι δημότες και μάλιστα συχνά.
Σε τρεις ημέρες θα αναστηθώ, είπε ο Χριστός -και τον κράτησε τον λόγο Του! Σε τρεις ημέρες θα μάθετε τους λόγους της παραίτησής μου, είπε ο με-το-ένα-πόδι-έξω αντιδήμαρχος. Θα τον κρατήσει τον λόγο του ή θα μας φάει η αγωνία;

Και ο Μήτσος το γλίτωσε το τετ-α-τετ, αφού έλαμψε διά της απουσίας του. Μία αυτό το τετ-α-τετ, μία το άλλο, τότε που «έλειπε» στην Ξάνθη... Τυχερός, ό,τι και να λέμε!
Άντε, αντιδήμαρχε, ξεφούρνισέ τα όλα επειδή στην πόλη λέγεται ότι είστε μπλεγμένοι ακόμα και σε πειράματα σε εξωγήινους!

Βρε Αντωνία, κορίτσι μου, ο Δήμος χρωστάει παντού, ακόμα και σε προμηθευτές χαλικιού, και εσύ θες να σώσουμε τα υπόγεια του Δικαστηρίου; Αλλά δεν το πουλάς και σωστά το θεματάκι. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να πείσεις τον Μήτσο: Πες του ότι θα έχει ασφαλές καταφύγιο όταν σκάσουν οι μπόμπες -και μάλιστα με ιστορία!

Τους αποστόμωσε όλους ο Δημητράκης... Πολλές οι ερωτήσεις που φορτώθηκε στην καμπούρα του ο αντιδήμαρχος. Δεν μπορώ να πω... Σε όλα απάντησε, σε μερικά μονολεκτικά. Για εμπαιγμό έκαναν λόγο όλοι, αλλά αυτό, φιλαράκια μου, δεν είναι εμπαιγμός, είναι το τσίρκο Μεντράνο!

Ουπς! Άκουσα και κάτι για μνημόσυνα... και έφτυνε τον κόρφο του ο Τάσος!

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού... ήταν της μεταμορφώσεως ήταν στο ΔΣ. «Τσακώνονται τα βουβάλια και θα την πληρώσω εγώ το βατράχι;», είπε ο Τάσος σε μια σπάνια στιγμή απελπισίας.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.