Οι Ολλανδοί «ψηφίζουν» Ελλάδα

Οι Ολλανδοί «ψηφίζουν» Ελλάδα

Ιούλιος 19, 2015 - 12:58
1 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr βρίσκεται εδώ και 3 μέρες στην Ολλανδία για την προετοιμασία του Αστέρα. Επειδή όμως "ρωτώντας πας στην πόλη" έτσι και εμείς για να μάθουμε τα... κατατόπια ζητάμε την βοήθεια των κατοίκων.

Μετά της πρώτες κουβέντες που ανταλλάζουμε μαζί τους και φτάνει η συζήτηση στο από που ήρθαμε, όταν ακούνε από Ελλάδα, δεν προλαβαίνεις να πεις κουβέντα γιατί σε "παίζουν μονότερμα". Το πως είναι τα πράγματα και  για το αν άνοιξαν οι Τράπεζες είναι μερικά από τα πρώτα που θέλουν να μάθουν.

Κατά πλειονοψηφία και για μεγάλη μας ευχαρίστηση συνειδητοποιήσαμε πως είναι καθαρά υπέρ της Ελλάδας και θεωρούν άδικο όλο αυτό που γίνεται. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως νιώθουν άσχημα για τα όσα συμβαίνουν μιας και βλέπουν την Ελλάδα σαν "παράδεισο".

 

Για καλή μας τύχη συναντήσαμε και μια ελληνική οικογένεια που διατηρεί ψησταριά στο κέντρο του Φένλο οπότε μας ήταν πιο εύκολο να μιλήσουμε επί του θέματος. Στεναχώρια για την πατρίδα τους ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπαν και πως όταν μιλάνε με τα συγγενικά τους πρόσωπα ακούνε πως τα πράγματα χειροτερεύουν  αντί να γίνονται καλύτερα και αυτό τους στεναχωρεί ακόμα περισσότερο.

Το θέμα πάντως είναι πως ο κόσμος της Ευρώπης ή αν θέλετε καλύτερα του Φένλο και των γύρω περιοχών είναι καθαρά υπέρ της Ελλάδας

Χορηγοί: DESEO Night Facilities , Φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρόοδος, Μεζεδοπωλείο Σεντουκάκι, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και Αθλητικές Εγκαταστάσεις FC Tripolis Soccer Academy και το Ψητοπωλείο ο Θόδωρος.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.