Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

Οκτώβριος 13, 2014 - 19:21
0 σχόλια

Οι οινοποιοί της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου θα ταξιδέψουν τον ανεξάντλητο πλούτο των κρασιών της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου προκειμένου να γνωρίσουν στους οινόφιλους καταναλωτές την ποιότητα και την μοναδικότητα των τοπικών προϊόντων της Πελοποννήσου με την καθιερωμένη πλέον φθινοπωρινή γευστική δοκιμή των κρασιών.

Οινοπαραγωγοί  από τους δρόμους του Κρασιού της Νεμέας, της Αργολίδας, Αρκαδίας, της Αχαΐας, της Ηλείας, της Λακωνίας, της Κεφαλονιάς θα βρεθούν στο ElectraPalaceHotel στη Θεσσαλονίκη και θα σερβίρουν κάθε λογής κρασιά με στόχο η εκλεπτυσμένη γεύση των ποικιλιών να «μαγέψει» όσους έχουν την τύχη να βρεθούν σε αυτή τη μικρή γιορτή κρασιού. Από την Αρκαδία θα συμμετέχουν το Κτήμα Σπυρόπουλου, Μπουτάρης Οινοποιητική, το Κτήμα Τσέλεπου και Οινοποιία Τρουπή.

Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο «Κρασιά παλαίωσης από την Πελοπόννησο» όπου οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν τις ποικιλίες της Πελοποννήσου που δίνουν κρασιά με αντοχή στον χρόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, στο ξενοδοχείο ElectraPalace, από τις 16.00 έως τις 18.00 για τους επαγγελματίες του χώρου (με πρόσκληση) και στη συνέχεια, έως τις 22.00, για όλους τους φίλους του κρασιού (με είσοδο 2€).

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.