Κάντο όπως ο Καρύδας (video)

Κάντο όπως ο Καρύδας (video)

Οκτώβριος 13, 2014 - 19:41
17 σχόλια

Ένα γεμάτο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, φωνές και κόρνες κάνουν τα ντεσιμπελόμετρα να βαράνε κόκκινο και το παιχνίδι είναι 67-68 υπέρ του Αρκαδικού. Έτσι ακριβώς ήταν τα πράγματα στη Λευκάδα περίπου ένα λεπτό  πριν το τέλος του αγώνα. Η μπάλα ήταν πραγματικά "ασήκωτη" και ο Αρκαδικός εκδήλωνε μια πολύ σημαντική επίθεση.

Η μπάλα φτάνει στον Καρύδα και όλο το γήπεδο είναι όρθιο και με φωνές και κόρνες προσπαθεί να τον επηρεάσει, όμως ο Καρύδας έδειξε πως δεν "μασάει" από τέτοια και με ένα τρομερό τρίποντο κάνει το 67-71 και σε όλο το γήπεδο επικρατή μια απόλυτη ησυχία.

Αυτό ήταν ένα καλάθι που δείχνει ξεκάθαρα πως ο Αρκαδικός απέκτησε έναν παίκτη που μπορεί να εκτελέσει τον αντίπαλο όταν η μπάλα θα καίει.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr Η "βόμβα" του Καρύδα


17 Σχόλια

ΕΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!! ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ;;;;;; ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑΜΠΛΟ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!!! ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΗ). ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ (ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ). ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ. ΥΓ: Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ (ΝΑΙ ΔΕΚΑ ΦΑΟΥΛ!) ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ! Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ!

Για βάστα ρε αδερφέ, ΕΣΥ ,Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ που έχεις παίξει μπάσκετ , ξέρεις κανένα παίκτη που να σουτάρει για να το χάσει;ΕΣΥ , Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ που έχεις παίξει μπάσκετ ,είναι το πρώτο τρίποντο που βλέπεις να μπαίνει με δόση τύχης; ΕΣΥ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ που έχεις παίξει μπάσκετ δεν ξέρεις ότι έχουν κριθεί τίτλοι και τίτλοι με τέτοια , ίσως και πιο τυχερά καλάθια;ΕΣΥ Ο ΣΧΕΤΙΚΌΣ που έχεις παίξει μπάσκετ , μήπως θα ήταν καλλίτερα να κρίνεις το αμυντικό που βόσκει;ΕΣΥ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ που έχεις παίξει μπασκετ , δεν ξέρεις ότι οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες απανταχού στον κόσμο έχουν και την αβάντα της διαιτησίας;ΕΣΥ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ,δεν ξέρεις ότι και η τύχη είναι μέσα στον αθλητισμό ; Μήπως δεν το είχες δεί ή δεν στο είχαν πει όταν ΕΣΥ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ έπαιζες μπάσκετ;Εκτός πια και εάν μας κοροιδεύεις και τελικά ούτε από έξω από γήπεδο μπασκετ δεν έχεις περάσει και κάποιος σου είπε ότι η Λευκάδα έχει καλή ομάδα φέτος και είπες να πας να δεις τι γίνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς .........

μιχαλάκη να κεράσουμε λίγο ξύδι ακόμα; θα γράφεις για μέρες μου φαίνεται... κωλοφαρδία για σένα είναι ότι κάνουν παίχτες που το έχουν επαναλάβει πολλές φορές; ή θες να μας πεις ότι έχουμε και μπασκετικό μαρινάκη που στήνουμε τους διαιτητές; καλή χώνεψη

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Η ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΟΤΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!

Καλά , δεν έχω λόγια........Αποδόμησες το post ένα προς ένα σημείο.Νομίζω ότι τα όποια κοσμιτικά επίθετα γνωρίζω δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν το ΜΕΓΑΛΕΊΟ σου . Κάνε καμία βολτούλα στη θάλασσα να ηρεμήσεις , ξυδάκι για τα νεύρα και σοδούλα για τη χώνεψη............Και εσείς εκεί στο portal , ανεβάστε ένα κείμενο - ρεπορταζ που να λέει πόσο κωλόφαρδο και τυχερό ήταν το τρίποντο του Καρύδα( σσ. μήπως δεν είναι το πραγματικό ονομά του και είναι παρατσούκλι από τα ΚΑΡΥΔΙΑ που διαθέτει , ξέρεις εσύ ΜΙΧΑΛΗ) να ηρεμήσει ο άνθρωπος .Δεν βλέπετε τι τραβάει.Και εγώ σε συμπονώ φίλε μου.Αααα.... Μιχάλη , εσύ που βλέπεις και ένα γύρο μπροστά , δε μας λες και κανά αριθμό μπας και πιάσουμε και κανά ΤΖΟΚΕΡ , να σωθούμε από κάτι αρ.......ράδες σαν εσένα , που τα έχουνε μεγάλα ντε................

Ειναι γνωστο φιλοι μου στο πανελληνιο!!! Οταν χανει η λευκαδα στην εδρα της φταιει η διατησια!!!!!!Αντρικο-Γυναικειο!!!! Οτι χαλανε ενα σκασμο λεφτα καθε χρονο και οι μεν ανεβοκατεβαινουν και οι δε γυναικες κολλημενες στην Α2(με τοσα λεφτα αλλοι θα παιζανε ΕΥΡΩΠΗ).ελατε στην τριπολη και θα σας γλεντησουμε καλα......το υποσχομαι....

Γουστάρω ακόμα περισσότερο αυτό το τσουξιμο που έχει πιάσει τον μιχάλη και μιλάει για ανάδρομο ερμή, τσουνάμι, κωλοφαρδίες κτλ κτλ. Αν πιστεύει και ότι μας ψεκάζουν τότε σίγουρα ψηφίζει Πάνο Καμμένο! Έλα Μιχάλη να σε κεράσουμε καφεδάκι στην Τρίπολη. Δεν κρατάμε κακίες και ας λες εσύ ότι θες.

Και επειδή είναι ολοφάνερο ότι τελείς υπό ΠΛΗΡΗ σύγχηση , να σου πώ διότι είναι ολοφάνερο ότι αδυνατείς να το καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!! ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ , ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ , ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ , ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ.................( Ντάξει τώρα, ηρέμησες;;;)Και τέλος και δεν θα αχοληθώ άλλο με την μάλλον κλινική σου περίπτωση ,θα ήθελα να σου πω ότι οι φράσεις και οι λέξεις που χρησιμοποιεί κάποιος κυρίως στον γραπτό του λόγο δείχνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.Τα λέμε στον β΄γύρο , μη χαθείς..............

ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΞΑΚΟΥΜΠΩΤΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΡΩΝΙΑ!!!!! ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.........ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ........ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.........ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ Α2.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ........ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΡΥΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ.......ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.......ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΦΕΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ.........ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ.......ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ........ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.....

"ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.........ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ........ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ (δηλαδή αν με δεις τι θα κάνεις ρε μεγάλε; πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν!!!!) .........ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕ (σωστά! μας κερδίσατε με μεγάλη διαφορά!!!! ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΟ!!!!! με απίστευτη κωλοφαρδία και με την βοήθεια της διαιτησίας!)ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ Α2.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ (όχι μωρε! θα παλεψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία!!!! χα, χα, χα,...!!!)........ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΡΥΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ.......ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.......ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΤΟΣΟ ΦΕΤΟΣ (νίκη με ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ.........ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ (μήπως ξεχνάς την ήττα την πρώτη χρονιά της δόξας στην Α2;) .......ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ........ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.....(αρκεί που ξέρεις εσύ!!!!!! χα, χα, χα,!!!!! )

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.......ΑΠΟΡΩ......ΑΑΑ......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.......ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.........ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.....ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ Α1.......

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.......ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.......ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99,9999999% ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ......ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ......

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ; Η ΔΟΞΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ; Η ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΦΑΟΥΛ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΜΙΣΑ; ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ! ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΙΛΑΣ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ .ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ! ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΣΑΝ ΜΑΊΜΟΥ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑΜΠΛΟ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΕΤΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,!!!!! ΥΓ: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.