Οι 3citizens στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ (video)

Οι 3citizens στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ (video)

Ιούλιος 24, 2014 - 09:15
3 σχόλια

Οι 3citizens επέστρεψαν από την Κορέα, ένα ταξίδι που κέρδισαν αφού βγήκαν πρώτοι στο διαγωνισμό του «Life’s good.gr».

Το συγκρότημα της Τρίπολης πέρασε πέντε ημέρες στην Κορέα και αμέσως μετά την επιστροφή τους βρέθηκαν στο στούντιο του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Magazino του Γιώργου Αυτιά. Τα παιδιά μίλησαν για την εμπειρία τους στην Κορέα αλλά και για το διαγωνισμό που αναδείχτηκαν πρώτοι.

Δείτε στο βίντεο τους 3citizens από το 13:40 και μετά.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/f9ieMtLDgsU


3 Σχόλια

Η Κορέα μια χώρα με σεβασμό στην παράδοση της και τους ανθρώπους της. Καμιά σχέση με τους γραικύλους. Οι Κορεάτες δεν θα δέχονταν ποτέ να παίξουν το εμπορικό παιχνίδι της LG ... του life is good ... και του κάθεσ ΣΚΑΙ ... μηδέν τραγούδι με μηδέν στίχο αλλά ωραίες εικόνες (ευτυχώς που υπήρχε και ο Βάκρος) το ελληνικό νεκροταφείο του πολέμου το επισκεφτήκατε ή απλά επιλέξατε american style ;

Αξιότιμε κ.Anonymous, Σας ενημερώνουμε πως το πρόγραμμά μας ήταν γεμάτο από πολυποικίλες δραστηριότητες σε πολυάριθμα μέρη της Σεουλ.Σας διαβεβαιώνω,πως δεν "επιλέξαμε απλά" το american style,στόχος μας ήταν η γνωριμία με τον Κορεάτικο πολιτισμό,παράδοση και νοοτροπία.Δεν ήταν εφικτό αυτό να γινόταν με την μονόπλευρη επίσκεψη στα "αμερικανοποιημένα" σημεία,δεν νομίζετε; Όσο και αν σας εκπλήξει, οι Κορεάτες που συναντήσαμε εντυπωσιάστηκαν από το τραγούδι που τους παρουσιάσαμε και από το ελάχιστο ελληνικό στοιχείο που μπορέσαμε να τους μεταδώσουμε σε αυτές τις πέντες μέρες. Λίγη γεύση από Ελλάδα, όχι από παρηκμασμένους "γραικύλους".

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 24 Ιουλ 2014 - 13:44 Το σχόλιο που έκανες, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι, τόσο εσύ, όσο και οι ομοίως με σένα σκεπτόμενοι, θα πεθάνετε στην ψάθα και την αφάνεια, με μοναδική σας συντροφιά το σκοτάδι, το μηδενισμό, την ισοπέδωση των πάντων και την αρτηριοσκλήρωση στα μυαλά και στις ψυχές σας... Πήγαινε τώρα να πιεις το φραπέ σου και να διηγηθείς με καμάρι στη μουχλιασμένη και οπισθοδρομική σου παρέα, το «εύστοχο» σχόλιο που έγραψες, κουνώντας παράλληλα με περισσή χαρά την ουρά σου, κοπρίτη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.