Ο Λαγός Ιωάννης νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου

Ο Λαγός Ιωάννης νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου

Ιούλιος 24, 2014 - 09:37
0 σχόλια

Ορκίστηκε την Τρίτη 22 Ιουλίου ο νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου Ιωάννης Λαγός. Ο κ. Λαγός μετά το θάνατο του Αθανάσιου Κακκώνη αναλαμβάνει ως νέος πρόεδρος, ως πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος του συνδυασμού "Νέα Τρίπολη".

Η απόφαση στη διαύγεια αναφέρει:

Στην Τρίπολη στις 22 Ιουλίου 2014 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 21.00 προσήλθε ενώπιον εμού του Δημάρχου Τρίπολης Ιωάννη Σμυρνιώτη, ο κ. Λαγός Ιωάννης του Χρήστου ως πρώτος αναπληρωματικός
σύμβουλος του συνδυασμού «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» για την Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 38/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, σε
αντικατάσταση του θανόντος Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου και μέλους του ιδίου συνδυασμού Κακκώνη Αθανασίου του Τρύφωνα και έδωσε τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010 όρκο, που έχει ως εξής:

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και
στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.