Οι 3 σκόρερ των 4 αγωνιστικών του Παναρκαδικού

Οι 3 σκόρερ των 4 αγωνιστικών του Παναρκαδικού

Οκτώβριος 15, 2019 - 13:28
6 σχόλια

Ο Δημήτρης Γιουκούδης με δύο γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Εκτός από τον Δημήτρη Γιουκούδη για τους πράσινους έχουν σκοράρει επίσης από ένα τέρμα ο Χρήστος Νάνος και ο Βαγγέλης Τρέσα με το τριφύλλι να μετράει τέσσερα γκολ ενεργητικό σε τέσσερις αγωνιστικές εκ των οποίων τα τρία είναι στην Τρίπολη και το ένα στην Παλλήνη στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παλληνιακό.

Από κει και πέρα ο Παναρκαδικός έχει δεχθεί έξι γκολ ως παθητικό και πιο συγκεκριμένα τρία εντός έδρας και τρία εκτός έχοντας παραβιαστεί η εστία του και στις τέσσερις αγωνιστικές.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μιας και γράφετε για τους σκόρερ και τα γκολ που έφαγε η έβαλε η ομάδα μου δίνετε η ευκαιρία να κάνω μια καλοπιστη κριτική και εγώ κάτι αρχήν η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια ,αλλά και στο πρώτο με Κόρινθο έχει μεγαλο πρόβλημα στην άμυνα δέχεται εύκολα γκολ ,στο κέντρο υπάρχουν παίκτες που πασσαρουν αλλά δεν μαρκάρουν και στην επίθεση μερικοί παίζουν μόνο για αυτούς αυτά πρέπει να διορθωθούν από τον κοουτς ,δεν είμαι από αυτούς που διάβασα σωρια σχολίων να φύγει να παραιτηθεί όχι πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα ,το πώς αυτή είναι η δουλειά του ,υλικό δόξα τω θεο έχει στο χέρι του ειναι

Κκκκκ! Και εγω πιστευω οτι εχω υλικο καλο να δουλεψει ο κοουτς,πρεπει και τα παιδια να βρουν τα πατηματα τους και την χημεια μεταξυ τους,αλλωστε 4 αγωνιστικες ειναι,εχουμε μπροστα μας παιχνιδια και μην ξεχναμε μπαλα ειναι και γυριζει.Αν και την βλεπω βαθμολογικα 2η,με 3η,στην καταταξη,αλλα μην ξεχναμε και τα μπατζετς,και την μηδαμινη συμμετοχη Αρκαδων στο γηπεδο,που θα μπορουσε να εμψυχωσει την ομαδα,και να την στηριξει οικονομικα.Οπως και να εχει ας μια καλη πορεια στο πρωταθλημα,και παντα Νικες

16:43 έχεις δίκιο το. νταμάρι με τα Στουρνάρια στα Αρσενεικα είναι καλύτερο.

20:18 Βλέπουμε όμως και καμια ομάδα της προκοπής ρε βλάχο που εσύ ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει, μόνο από την τηλεόραση (και αν). Συγκρίνεις τώρα τη βούρτσα με την π###σα; Στο νταμάρι σας εσείς που λέει κι ο άλλος και τουμπέκα γιατί κάνει τζιζ. Comprende amigo?

31:23 τσοπάνη όταν εγώ πήγαινα στο Καραϊσκάκη και έβλεπα την αγαπημένη μου ομάδα το 1979 εσύ ήσουν αμαλιαγο και αγέννητο.Για τη Ραχούλα των αρσενέικων δε δίνω μια πεντάρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.