Δημήτρης Χείλαρης: Tο παιδί του Λεωνιδίου στη Basket League

Δημήτρης Χείλαρης: Tο παιδί του Λεωνιδίου στη Basket League

Οκτώβριος 15, 2019 - 11:02
0 σχόλια
Το Λεωνίδιο και η Νότια Κυνουρία έχουν βρει τον δικό τους "εκπρόσωπο" στην Basket League στο πρόσωπο του Δημήτρη Χείλαρη που αγωνίζεται στην ομάδα της Λάρισας. 
 
Ο Δημήτρης Χείλαρης αποτελεί ένα δικό μας παιδί, έναν άνθρωπο της διπλανής γειτονιάς του τόπου μας που σταδιοδρομεί στο κορυφαίο μπασκετικό επίπεδο της χώρας και κάνει το Λεωνίδιο υπερήφανο σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου και αν αγωνίζεται. 
 
Ο 29χρονoς φόργουρντ με ύψος 2,06 τρέχει μια σπουδαία μπασκετική καριέρα καθώς εκτός από το κορυφαίο επίπεδο έχει αγωνιστεί και σε μεγάλα και ιστορικά σωματεία της χώρας μας όπως ο Αμύντας (2011-2012), ο Φιλαθλητικός (2012-2014), το Ρέθυμνο (2014-2015), ο Ηρακλής (2015-2017), ο Απόλλωνας Πάτρας (2017-2018), ο Κόροιβος Αμαλιάδας (2018-2019) και τώρα η Λάρισα. 
 
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Χείλαρης την σεζόν 2012-2013 όντας μέλος του ρόστερ του Φιλαθλητικού, υπήρξε συμπαίχτης με τον MVP του περσινού NBA Γιάννη Αντεντοκούνμπο, αλλά και με τον αδερφό του Θανάση, πριν την εκτόξευση του Greek Freak στις ΗΠΑ.
 
Στα χνάρια του Δημήτρη βαδίζει και ο μικρός του αδερφός Σεμπάστιαν ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Λεωνιδίου και ήταν μάλιστα ένας εκ των κορυφαίων στη Σαββατιάτικη νίκη της ομάδας απέναντι στον Ερμή Κιβερίου, πετυχαίνοντας 16 πόντους.
Η οικογένεια του Στέλιου Χείλαρη και της Γερμανίδας συζύγου του Βέρας είναι ξεκάθαρο πως έχει μέσα της έμφυτο το μπασκετικό DNA, καθώς τα δύο της παιδιά ο Δημήτρης και ο Σεμπάστιαν έχουν την ίδια αγάπη για την πορτοκαλί θεά και είναι απόλυτα ταυτισμένοι με τα παρκέ, είτε πρόκειται για τις μεγάλες κατηγορίες είτε και για τις μικρές τοπικές. 
 
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Λάρισα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του "κάμπου" καθώς πήρε το παρθενικό της ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον πάλε ποτέ αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ τον Άρη.
 
Ο δικός μας Δημήτρης Χείλαρης και έπαιξε και βοήθησε την ομάδα του δίνοντας πόντους, ενέργεια και σημαντικές λύσεις, αφού στα 17 λεπτά που έμεινε στο παρκέ είχε 6 πόντους με 1 τρίποντο και 1 ριμπάουντ κάνοντας παράλληλα δουλειά στον αμυντικό τομέα που δεν καταγράφεται στην στατιστική.
Είναι αυτονόητο πως το Λεωνίδιο και ευρύτερα η Νότια Κυνουρία πλέον εκτός από το Λεωνίδιο αποκτά ακόμα μία ομάδα που θα υποστηρίζει στο μπάσκετ τη φετινή σεζόν και αυτή είναι η Λάρισα για χάρη του Δημήτρη Χείλαρη, τον οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να απολαμβάνουμε κάθε αγωνιστική από τους δέκτες της ΕΡΤ.
 
Ευχή απλή και αυτονόητη...Δημήτρη, πολλές επιτυχίες και συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!
 
Από: leonidion.gr
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.