Ο Θεοδωρακόπουλος δημοσιοποιεί την προσφορά του Φιλοζωικού με τα 150 ευρώ για την διαχείριση του κάθε αδέσποτου (pics,vid)

Ο Θεοδωρακόπουλος δημοσιοποιεί την προσφορά του Φιλοζωικού με τα 150 ευρώ για την διαχείριση του κάθε αδέσποτου (pics,vid)

Φεβρουάριος 25, 2019 - 14:10
38 σχόλια

Θέλοντας να επισφραγίσει τα όσα υποστήριξε στη χθεσινή συνάντηση των φιλόζωων ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία και ανέγνωσε το πρωτοκολλημένο έγγραφο που ο «Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης» προτείνει στον δήμο Τρίπολης συνεργασία με οικονομικό όφελος.

Μεταξύ όλων των άλλων που περιγράφονται για το τι πρέπει να γίνει στον δήμο σχετικά με τα ζώα αναφέρεται:

«Στο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζωών συντροφιάς εντάσσονται κατ εκτίμηση 250 ζώα. Οι δαπάνες περισυλλογής φιλοξενίας , καταγραφής των αδέσποτων ζωών κυμαίνονται κατ εκτίμηση στα 150.00 ευρώ ανά ζώο

Να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζαφειράκης στην χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Θεοδωρακόπουλος χαρακτήρισε το έγγραφο αναληθές (δείτε ΕΔΩ)  υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, καταγγέλλοντας ότι έχει πλαστογραφηθεί το έγγραφο.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος αντικρούοντας τα όσα αναφέρθηκαν περί πλαστογραφίας δημοσιοποιεί το έγγραφο τονίζοντας ότι εάν διαψευθεί το ακόλουθο έγγραφο τότε θα δοθεί στην δημοσιότητα και άλλο έγγραφο με το όποιο θα επιβεβαιώνονται τα λεγόμενά του.

Video: 

ArcadiaPortal.gr H πρόσφορα του Φιλοζωικού με τα 150 ευρώ για την διαχείριση του κάθε αδέσποτου


38 Σχόλια

Ωχ ωχ.....

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.ΕΙναι πολλά τα λεφτά Άρη ποος να πρωτοφανείς.και τα σκυλιά νηστικά τρώνε. Εμάς,

2 ερωτήσεις : 1) γιατί αλλάζει η γραμματοσειρά απο σελίδα σε σελίδα; 2) απο πού προκύπτει ότι ζητάει ο σύλλογος αυτά τα χρήματα; μήπως είναι απλώς ένας υπολογισμός εξόδων ανα ζώο ; και 1 απορία με τα 1500 ευρώ του ενοικίου για το καταφύγιο φάντασμα πόσα ζώα θα στειρώνονταν και θα ταϊζονταν μηνιαίως;

Γιατι μιλαει για ευθανασια το εγγραφο ; Γιατι να κοστιζει η ευθανασια αφου οι αλλοι με τις φολες την κανουν τσαμπα ;;;;

Για να μην ενδιαφερθεί η Αναπτυξιακή Πάρνηθα που σπιτώνει αδέσποτες ψυχούλες δεν υπάρχει ψητό

Μας δουλεύεται αυτό που δείχνεις είναι ποσό κοστίζουν οι ανάγκες του κάθε αδέσποτου !!!!! Ο κάθε ένας μπορεί να φέρει ένα έγγραφο και να αναφέρει κόστος !!!!!

Γνωστή συνταγή των γύφτων. Αφού γεμίζουν τον τόπο παιδιά παίρνουν επιδόματα για την συντήρησή τους

Δε βλέπω πουθενά να γράφει για αμοιβή της φιλοζωικής, εκτός και αν είμαι στραβος. Προϋπολογισμός για τα έξοδα κάθε ζώου είναι και μάλιστα πολύ μαζεμένος. Και εννοείται ότι η φιλοζωική ως μη κερδοσκοπικη που είναι, δεν έχει έσοδα παρά μόνο από δωρεές τα οποία δεν καλύπτουν ούτε τις τροφές των ζώων. Ο δήμαρχος που σκάει 1500€ για το καταφύγιο φάντασμα, μόνο **

τωρα τι εχετε να πειτε φιλοζζωοι που σας ξεφτυλισε? να μαζεψετε τα κορποσκυλα που ειναι στη πολη μας

Αυτό το πρόγραμμα μήπως να το σκεφτούμε σοβαρά; να έχουν δικαι ωμα και άλλοι σύλλογοι καθώς και μεμονωμένοι πολίτες. Απλά τα 150 να είναι κάθε μήνα για τα τρέχοντα έξοδα του ζώου. Επίσης να μπορούν να ενταχθούν και αδέσποτα καναρινια και γαρδελια στο πρόγραμμα.

Mας περνάει για ηλίθιους? Το σημείο που αναφέρει το ποσό δεν έχει υπογραφή. Έχει η παρουσίαση που προηγείται και δεν είναι συνέχεια της το σημείο με το πόσο. Και εμπαση περίπτωση ο καθένας για ένα έργο μπορεί να ζητήσει το ποσό που θέλει. Τι λέει αυτό? Δεν ζήτησε κάνεις λεφτά κάτω από το τραπέζι. Εκεί είναι τα προβλήματα. Συνέλθετε επιτέλους και μην προσπαθείτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα . Έλεος λίγη ντροπη

Ο ψηλέας ο μαυρουτζίκος ο πρόεδρος, εμφανίζει τα έγγραφα όπως τον συμφέρουν. Τουλάχιστον οι φιλόζωοι, από το 2015 , κάτι είχαν να προτείνουν στον Δήμαρχο.... Μετά από τέσσερα (4) χρόνια !!! εσύ Θεοδωρακόπουλε, μαζί με τον Παυλή και τον Σταματόπουλο τι έχετε κάνει για το θέμα ;;;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί είσαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ !

Οι "φιλόζωοι" ταΐζουν αδέσποτα και δεν μαζεύουν ούτε σακούλες ούτε σκουπίδια και φυσικά ούτε τα κόπρανα των δικών τους σκύλων... και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερα όντα. Από την άλλη , η πιο άπραγοι και άβουλοι δημ. σύμβουλοι με αρχηγό τον " έχω τη λύση στο τσεπάκι " που δεν κάνουν τπτ για το πρόβλημα και παραποιούν την αλήθεια σε αυτό το θέμα. Εκτίμηση κόστους είναι, δεν είναι αμοιβή.

Οι φιλόζωοι και να μαζέψουν τα σκυλιά στα σπίτια τους παλι κάποιοι γελοίοι σαν εσάς θα δημιουργήσουν νέα αδέσποτα . Καλύτερα να μην ασχολείστε με αυτα τα θέματα αν δεν έχετε σοβαρά επιχειρήματα . Το να πάρει κανεις τα σκυλιά , τα γατιά και τα καναρίνια στο σπιτι του δεν ειναι η λύση . Αν εγω ειμαι αλλεργική στα σκυλιά δηλαδή και δεν μπορω να έχω ζώο μεσα στο σπιτι δεν μπορω να ειμαι και φιλόζωη ; Απλα έλεος . Η ανωνυμία του Διαδικτύου σας έχει καταντήσει όλους κριτές . Σοβαρευτείτε και κάντε κάτι ουσιώδες για να σωθούν τα ασυμμάζευτα . Το να κρίνετε μονο δεν ειναι λύση

Η τροφή , οι στειρώσεις και η περίθαλψη των ζώων στοιχίζει . Δυστυχώς δεν πέφτει τροφή απο τον ουρανό ούτε οι κτηνίατροι δουλεύουν αφιλοκερδώς . Και επειδή γνωρίζω απο προσωπική εμπειρία , οι τιμές αυτές ειναι οι αντίστοιχες τιμές που πληρώνουν οι πολίτες για τα δεσποζομενα ζωα τους .

Μπράβο ψηλέ, δώσε πόνο. Επιτέλους να μάθουν όλοι πόσο κοστολογούν την φιλοσκυλία τους οι διάφοροι Σύλλογοι. Αίσχος και ντροπή ρε. Για την κουτάλα όλα. Και όσο και αν φωνάζετε ότι έγγραφο δεν υπάρχει... τελικά υπάρχει, υπάρχει.

Κ. Θεοδωρακόπουλε μην πέφτετε στην παγίδα να εκτιθεστε έτσι. Το θέμα όταν έχουμε να κάνουμε με έμψυχο υλικό δεν είναι μόνο το κόστος κάτι που φαίνεται να αγνοείτε . Είναι και ο τρόπος. Είναι άλλο να έχουμε έναν μπόγια και να λειτουργούμε σαν βλάχοι όπως ο ίδιος είπατε εχθές και άλλο να έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που να μαζεύει με πολιτισμό τα αδέσποτα. Ακόμα λοιπόν και να πήρετε αυτήν την προσφορά θεωρώ ότι είσαστε σε ηλικία να κατανοείτε ότι διαφορετικές υπηρεσίες έχουν διαφορετική τιμή

Αν προσέξετε καλά κύριοι "σχολιαστές" των πάντων είναι 2 διαφορετικά έγγραφα που ο κύριος Θεοδωρακόπουλος τα ανάρτησε ανακατεμένα! το μεν πρώτο είναι μια σύμβαση ανυπόγραφη και το άλλο είναι οι δήθεν προτάσεις του φιλωζωϊκού για τον οποίο για πρώτη φορά μάθαμε επιτέλους το όνομα του Προέδρου

στις συμβάσεις και τα συμβόλαια υπογράφεται η κάθε σελίδα για να μην μπορεί κάποιος να αλλάξει όρους ,να προσθέσει ή να αφαιρέσει,εδώ δεν βλέπω κάτι , τουλάχιστον αυτή η σύμβαση ,της οποίας αμφισβητείται η γνησιότητα , κάτι προτείνει σε σχέση με τ ο τίποτα του Δήμου .Επίσης να δημοσιεύσει και το συμβόλαιο ενοικίασης του χωραφιού που πληρώνουμε κάθε μήνα για να γίνει κάποτε καταφύγιο,εδώ δεν έχουμε σπατάλη και σκάνδαλο; τα παλιόχαρτα που δημοσιεύει ,εκτός του ότι συνιστούν λόγο για μήνυση και αγωγή εναντίον του Δήμου ,συνιστούν και βαριά προσβολή των δημοτών που επιχειρούν να τους κοροϊδέψουν

Άρα γι αυτό τους έπιασε ο πόνος για τα αδέσποτα, διότι για κάθε ένα που θανατώνεται ο σύλλογος χάνει 150 ευρώ. φιλοζωοι ή μήπως φιλοχρήματοι;

κανει μπαμ οτι προκειται για παραποίηση εγραφων η μια σελιδα με την αλλη δεν εχουν καμια σχεση διαφερουν στη γραμματοσειρα δεν φερουν υπογραφη και σφραγιδα. Με την λογικη του θοδωρακοπουλου μπορει να εμφανισει ενα χαρτι ανυπογραφο και να λεει οτι του τοδωσε ο πρωθυπουργός

Δεν κατάλαβα βλέπω χαρτιά που δεν έχουν καμία επισημότητα !!! Κατάλαβα απλά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους κάνατε τόσο ντόρο , λυπάμαι πραγματικά γιατί αυτό που μας δείχνεται δεν φαίνεται κάποια παρανομία απλά μια προσφορά θα έλεγα. Και επί της ουσίας όλα αυτά τα χρονια τα σκυλιά ήταν στην πόλη άρα δεν κάνατε κάτι. Και κάτι τελευταίο αυτό το οικόπεδο με τα 1500 € το μήνα τόσα χρονια δεν θεωρείται αδίκημα !!!!

Κύριε θεοδωρακοπουλε επειδή είστε σοβαρός άνθρωπος σας συμβουλεύω να είστε ποιο προσεκτικός στην τοποθέτηση σας γιατί όπως φέρεται στην φωτογραφίες παραποιείται τα πράγματα !!!!!!

Συγγνώμη διαβάσατε καλα ;! Αυτή η σύμβαση δεν έχει υπογράφει ! Να είστε πιο προσεκτικός

Σκατά για μυαλό: "πωπω οι άθλιοι οι φιλόζωοι θέλουν λεφτά για τα σκυλιά για αυτό καίγονται". Αυτά τα μυαλά δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν έξοδα για περισυλλογή και φύλαξη ζώων. Νομίζουν ότι όλα είναι τσάμπα. Μάλλον και οι ίδιοι ζουν με κρατικά επιδόματα και έχουν τσάμπα ζωή για αυτό δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν κόστη στην καθημερινή ζωή και κάποιος τα πληρώνει. Κύριοι τα κρατικά επιδόματα που παίρνετε για να ζείτε τα πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι με τους φόρους μας, τίποτα δεν είναι τσάμπα. Άντε βρείτε καμιά δουλειά και εσείς.

Και τί θες να πεις μ' αυτό το έγγραφο βρε φαιδρέ τύπε; Ότι ζητά ο φιλοζωικός από το δήμο να καλύψει τα έξοδα περισυλλογής, φιλοξενίας και καταγραφής των ζώων. Δηλαδή το αυτονόητο βρε μπόζο! Προτάσεις κάνουν στο δήμο για το πώς πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Τα μάτια προσπαθούν να σας ανοίξουν, βρεεεεεε! Μήπως είχες την εντύπωση ότι θα βάλουν όλα τα λεφτά από την τσέπη τους ή ότι θα τα βάζουν επί μονίμου βάσεως; Αρκετά βάζουν μέχρι στιγμής, βρε άεργε, που σε πληρώνουμε για να τα ξύνεις νυχθημερόν! Άντε να ξεβρωμίσετε επιτέλους, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις μάπες σας!

Μέχρι προχθές ο σκυλοφιλικος έλεγε ότι δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Τώρα θυμηθήκανε ότι υπάρχουν έξοδα για τα σκυλιά και ότι πολλά έχουν βάλει από την τσέπη τους; Και εμείς όλοι ζούμε με κρατικά επιδόματα; Ουστ κοπριτες.

@15:59 Κοπρίτης είσαι εσύ κι όλο σου το σόι άσχετε χαχόλε! Ποιος σου το είπε ρε ζωντόβολο ότι το θυμήθηκαν τώρα ότι υπάρχουν έξοδα; Από την αρχή το λένε, όπως γίνεται με όλους τους φιλοζωικούς ανά την Ελλάδα, που ζητάνε οικονομική στήριξη από τους δήμους και καταλήγουν να πληρώνουν από την τσέπη τους, βλακόμουτρο! Ουστ στα μούτρα σου λοιπόν γνωστέ και μη εξαιρετέε αρουραίε των υπονόμων...

Αχ ρε ψηλέ τους ξεβράκωσες του "φιλόζωους" και τώρα αλυχτάνε μέρα νύχτα. Μπράβο ρε μάγκα

Τι μας λέει μωρέ ο άνθρωπος? Ότι η φιλοζωική έκανε μια προσφορά που στην τελική δεν έγινε δεκτή. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Γιατί όλα τα σκυλιά είναι αστειρωτα και που πάνε τα κονδύλια του δήμου θα μας πει? Λίγη σοβαρότητα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.