Με αντεγκλήσεις και αλληλοκατηγορίες η συνάντηση για τα αδέσποτα στην Τρίπολη (pics,vid)

Με αντεγκλήσεις και αλληλοκατηγορίες η συνάντηση για τα αδέσποτα στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 24, 2019 - 20:22
34 σχόλια

Το Φιλοζωικό Σωματείο της Τρίπολης σε συνεργασία με τον φιλόζωο κόσμο της πόλης πραγματοποίησαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα συνάντηση ύστερα και από τα θανατηφόρα περιστατικά που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο Δήμο της Τρίπολης.

Η συζήτηση άνοιξε με την υπεύθυνη Τύπου του Σωματείου κυρία Γιώτα Περήφανου η οποία τόνισε ότι το σωματείο δεν ενστερνίζεται τα όσα έχουν καταγγελθεί για τον κ. Παυλή και τον κ. Σταματόπουλο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου.

Έχουν ακουστεί τέρατα, δεν τιμά κανέναν να καταγγέλλουμε ανθρώπους για τις θανατώσεις ζώων, χωρίς αποδείξεις

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες στην σελίδα του Σωματείου είχε αναρτηθεί ένα δελτίο Τύπου το οποίο κατήγγειλε για ηθικούς αυτουργούς για τις θανατώσεις ζώων από φόλες τον κ. Παυλή και τον κ. Σταματόπουλο.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο κ. Ζαφειράκης πρόεδρος του Σωματείου ο οποίος και κατήγγειλε την τακτική που ακολουθεί ο δήμος για την διαχείριση των αδέσποτων.

Πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία, εμείς διαφωνούμε στο θέμα της διαχείρισης

Ο κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης βρέθηκε στην συνάντηση και καταδίκασε τις θανατώσεις ζώων, αλλά και τις ανακοινώσεις που βγήκαν και στοχοποίησαν τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Ο δήμος έχει κάνει πάνω από 400 στειρώσεις από το 2015

Οι αντιπαραθέσεις των παρευρισκομένων με τον κ. Θεοδωρακόπουλο δεν άργησαν να ξεκινήσουν, μιας και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας αποκάλυψε ότι το Φιλοζωικό σωματείο έχει καταθέσει συμφωνητικό στον δήμο Τρίπολης με το οποίο ζητά να διαχειριστεί τα αδέσποτα με το ποσό των 150 ευρώ, την στιγμή που τώρα γίνεται διαχείριση με πολύ μικρότερο κόστος, καλώντας τους παρευρισκομένους να μην χρησιμοποιούν την συνάντηση αυτή για προεκλογικούς σκοπούς.

 Ο κ. Ζαφειράκης από την πλευρά του κατήγγειλε για πλαστογραφημένα έγγραφα αναφέροντας ότι ο ίδιος ουδέποτε έχει κάνει τέτοιο έγγραφο. Στην συνέχεια ο κ. Θεοδωρακόπουλος επεσήμανε ότι άμεσα θα δοθεί στην δημοσιότητα το έγγραφο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Οξύνθηκαν τα πνεύματα στην συνάντηση για τα αδέσποτα


34 Σχόλια

Όλη η πόλη έχει γεμίσει κουτάβια και αδέσποτα από την αδιαφορία του Δημάρχου και τολμάς και μιλάς ρε ψηλέ.

Ο Μάιος έφθασε θα πας σπίτι σου Θεοδωρακόπουλε μαζί με τον κολλητό σου τον Σταματόπουλο τα κάνατε ρόιδο σε ολα κανονιστική, σκυλιά κ.α.

Δεν κατάλαβα τι ήθελε εκεί που πήγε ο συγκεκριμένος κύριος ειναι άσχετος με το θέμα των αδέσποτων.

Αδέσποτα,δρόμοι κατεστραμμένοι , ανάπτυξη μηδέν , ένα μπάχαλο σε πλήρη σύγχυση λυπάμαι .

Για ακόμα μια φορά αστείες οι εξηγήσεις της δημοτικής αρχής. Η παρουσία αποσυντόνησε την κουβέντα χωρίς να προσφέρει ουσιαστικά τίποτα.

Ανενημερωτος για το θέμα ο κ. Θεοδωρακόπουλος προσπάθησε σκληρά να κερδίσει τις εντυπώσεις μένοντας όμως εκτός θέματος. Οι φιλόζωοι μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις έκαναν επί της ουσίας επικοδομητικο διάλογο

Μπράβο Γιώργο, οι άνθρωποι αυτοί το κάνουν μόνο και μόνο για προεκλογικους λόγους!! Κ Τζιουμη έχετε μεγάλη ευθύνη!! Εσείς με την συγκεκριμένη κυρία στο κεντρικό τραπέζι έχετε προκαλέσει αυτή την αναταραχή στην πόλη !!!

Μόνο ερωτήσεις μου δημιούργησε η παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας στην συγκεκριμένη συνάθροιση. 1. Γιατί δεν πήγε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και πήγε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.? 2. Με την λέξη βλάχοι ο πρόεδρος ήθελε να ανέβασει το πολιτικό του image? 3

Δυστυχώς κανένας εποικοδομητικος διάλογος...όλοι μίλαγαν μεταξύ τους και η κ.Περηφανου φώναζε ησυχία ησυχία όλη την ώρα...λυπάμαι αλλά καμία ανταλλαγή απόψεων δεν έγινε...η κουβέντα ήταν όλο πώς θα τσακωθουμε με τον θεοδωρακοπουλο και όχι πως θα βρούμε λύση στο πρόβλημα που μας καιει...κοινως..λυπαμαι που πήγα...κρίμα...

Λεει αλήθεια ο Θεοδωρακόπουλος υπάρχει τέτοια εγγραφο.

Την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί ο κ. Θεοδωρακόπουλος σε συγκέντρωση του συλλόγου ακάλεστος προτείνω να τον πετάξουμε έξω κλοτσηδόν.

07:25 Γιατί, θεωρείτε ότι θα υπάρξει επόμενη φορά ιδίως μετά το Μάιο που θα εμφανιστεί σε συγκέντρωση γενικότερα ο - ας τον πουμε - κύριος αυτός; Και τί ακριβώς δουλειά είχε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας (δηλαδή ίσον ένα μηδενικό, ένας άχρηστος θεσμός του κ@λου είναι η ΔΚ), στην εκδήλωση; Εκεί έπρεπε να βρίσκονται τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος όσο και ο σκυλάς αντιδήμαρχος. Αυτοί κατηγορήθηκαν ότι έριξαν τις φόλες, αυτοί είπαν ότι θα μηνύσουν το φιλοζωικό, αυτοί έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που θα πήγαιναν, αν φυσικά είχαν τα κάκαλα. Ευτυχώς όμως ξεβρωμάνε οσονούπω...

Εγώ λέω πάλι να τα μαζέψετε σπίτι σας τα σκυλιά και να κάθεστε και εσείς μέσα μαζί τους να ξεβρωμίσει ο τόπος να μπορούμε να βγαίνουμε στην πόλη και να τη βλέπουμε καθαρή εμείς οι άνθρωποι που τους αρέσει η καθαριότητα και όχι η βρωμιά και η δυσωδία που αρέσει σε εσάς

Ας αναλαβουν τις ευθυνες τους .Ειναι ανεπιτρεπτο να υπαρχουν περιτωματα αδεσποτων παντου,σακουλες με αποφαγια στα πεζοδρομια & επιθετικα αδεσποτα παντου

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ουσία μηδέν, αντίλογος στο φουλ και κανένα νόημα. Αφήστε τις αναπαυτικές πολυθρόνες σας και βγείτε μια Βραδυνή βόλτα στην Τρίπολη περπατώντας στις πλατείες και στα στενά της πόλης, να βιώσετε αυτήν την εμπειρία που από ότι φαίνεται σας είναι τελείως άγνωστη και παράλογη στα αυτιά σας.

Το θεμα μας ειναι τα αδεσποτα & να βρεθουν λυσεις.Και αυτοι το εριξαν παλι στην πολιτικη!!!!

Ο Θεοδωρακόπουλος είναι τελείως ασχετος δεν κατάλαβα για πιο λόγο ηταν εκεί?

Όποιος και αν είναι ο Γιώργος, να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα αυτό το έγγραφο. Να μάθουν όλοι επιτέλους τι ρόλο βαράει ο σκυλοφιλικός και πόσα θέλει για να μαζέψει τα κοπράκια.

Γιατί κρύβεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σταματόπουλος και εστειλε στην θέση του τον ξερόλα Θεοδωρακόπουλο;

Να βγεί το χαρτί να τους ξεφτυλίσει όλους τους φιλόσκυλους που κλαίνε για τις ψυχουλες και να δούμε πόσο κοστίζει ο εθελοντισμός τους.

Η φιλοζωία έχει και αντίτιμο; Θεοδωρόπουλε μπράβο σου που πήγες στη φωλιά και τους τα είπες κατάμουτρα. Μας πρήξανε από την πολύ αγάπη για τα σκυλιά.

η φιλοζωία έχει αντίτιμο, διότι όλα αυτά τα ζώα χρηζουν περίθαλψης, στείρωσης, σίτισης κτλ. οι φιόζωι δεν είναι δισεκατομυούχοι για να φροντίζουν τα αδέσποτα που εσείς πετάξατε στο δρόμο. γκεγκε?

Μετά τις εκλογές να δω που θα πάνε τα αδέσποτα με όποια δημοτική αρχή και να βγεί μετά θα έχουμε το βιολί. Το κάθε σωματείο που θέλει να κάνει έργο να το παράσχει αφιλοκερδός και αν η το έργο του είναι μεγάλο τότε να ζητήσει χρηματοδότη.

Το έγγραφο δεν υπάρχει. Αλλά και να υπήρχε, τι σκατά κουβαλάτε για μυαλό; Πώς νομίζετε ότι μπορεί να γίνει διαχείριση ζώου χωρίς έξοδα; Άντε το πολύ, να κάνουν την εργασία δωρεάν οι φιλόζωοι με εθελοντές. Αλλά ένα ζώο έχει πόσα έξοδα. Φαγητό, περίθαλψη, καθαρισμό (για λόγους υγιεινής), ενοίκιο για τον χώρο, εμβόλια κλπ. Γιατί νομίζετε ότι όλα αυτά θα είναι δωρεάν; Ποιος θα τα πληρώσει; Το μεμπτό θα ήταν να ζητούσαν χρήματα για να βγάλουν κέρδος, όχι για να καλύψουν τα έξοδα τους.

Πολιτισμένοι ειναι επίσης και αυτοί που ξέρουν να μιλάνε και να χειρίζονται την ελληνική γλώσσα .

@11:26 "αφιλοκερδώς" σημαίνει δεν βγάζω κέρδος. Δεν σημαίνει ότι βάζω δικά μου χρήματα για να καλύψω τα έξοδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.