Ο Πλαντζάς junior συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στη Τεγέα

Ο Πλαντζάς junior συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στη Τεγέα

Νοέμβριος 02, 2019 - 18:14
5 σχόλια

Η Τεγέα κέρδισε με 3-0 τον Ορχομενό στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Κωνσταντίνο Πλαντζά να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με πρώτη ομάδα στο βασικό της σχήμα.

Η οικογενειακή ποδοσφαιρική παράδοση στην ομάδα της Τεγέας συνεχίζεται με τον Βαγγέλη Πλαντζά να καμαρώνει από την εξέδρα να αγωνίζονται μαζί στην ενδεκάδα οι δύο  γιοί του ο Πέτρος και ο Κωνσταντίνος.

Ο 16χρονός Κωνσταντίνος Πλαντζάς έπαιξε σε θέση δεξιού μπακ-χαφ ενώ στην αριστερή πλευρά της άμυνας επίσης σε ρόλο μπακ-χαφ ήταν ο αδερφός του Πέτρος έχοντας και οι δύο πολύ καλή παρουσία.

Ασφαλώς για τον Κωνσταντίνο ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκε ως βασικός καθώς έχει ακόμα μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Τεγέας έχοντας περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Από τον πατέρα η ποδοσφαιρική σκυτάλη στους δύο γιους...

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Βαγγέλη να είσαι περήφανος για τα παλληκάρια σου. Εύχομαι να σε ξεπεράσουν και γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές από εσένα. Αυτό δεν νομίζω να σε στεναχωρήσει. ("Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες")

Η επιτυχία θα ήταν να αγωνίζεσαι ακόμα ο πλαντζας σαν 6άρι στο κέντρο μαζί με τα παιδιά του!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.