«Ο Μητσοτάκης να απαντήσει ποιος ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ παρακολουθούσε Κύρτσο και Τέλλογλου»

«Ο Μητσοτάκης να απαντήσει ποιος ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ παρακολουθούσε Κύρτσο και Τέλλογλου»

Δεκέμβριος 16, 2022 - 18:19
20 σχόλια

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, σε αυστηρούς τόνους, ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα περί παρακολούθησης των Γιώργου Κύρτσου και Τάσου Τέλλογλου και αναρωτιέται αν η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αντί να κάνει έρευνα στους παρόχους εμποδίζει την ΑΔΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η δημοκρατική εκτροπή που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του ευρωπαϊκού ιστοτόπου Euractiv, κλιμάκιο της ΑΔΑΕ σε έρευνά του στην Cosmote διαπίστωσε χθες ότι έχουν τεθεί σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ τα κινητά τηλέφωνα του κου Κύρτσου και του κου Τέλλογλου.

Μετά την επιβεβαιωμένη παρακολούθηση Χατζηδάκη, πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της εκτροπής Μητσοτάκη, που οφείλει επιτέλους να απαντήσει στον ελληνικό λαό, χωρίς να το βάζει στα πόδια όπως τη περασμένη εβδομάδα στη Βουλή:

Ποιος ο λόγος εθνικής ασφάλειας για τον οποίο, διαπιστωμένα πλέον, παρακολουθούσε έναν ακόμη ευρωβουλευτή και έναν ακόμη δημοσιογράφο;

Απαντήσεις ωστόσο οφείλουν και οι ταγοί της Δικαιοσύνης.

Γιατί και πόσες φορές η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, κα Βλάχου υπέγραψε τις διατάξεις παρακολούθησης;

Πως είναι δυνατόν η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αντί να σπεύδει η ίδια για έρευνα στους παρόχους, να φέρεται να εμποδίζει την έρευνα από την συνταγματικά αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή;

Αναμένουμε απαντήσεις.

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

Δεν το ξέρετε ρε συντρόφια ;;; Ο κνίτης κύρτσος με τις δεξιές τσέπες , έκανε από καιρό κονέ μαζί σας και ο Μητσοτάκης ήθελε να τον δέσει και να τον ξαποστείλει σαν μπάζο σε σας πακέτο !!! Καλώς να τον δεχτήκατε λοιπόν και στις επόμενες εκλογές να τον βάλετε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή καλύτερα πάλι ως ευροβολευτή ,που έχει και μάσα η θέση .....

@16:45-Να υποθέσουμε ότι το πρόβλημα είναι το όνομα (Κύρτσος). Γιατί από κνιτες με δεξιές τσέπες η ΝΔ άλλο τίποτα....Τάκης Θεοδωρικάκος, Γιάννης Βλαστάρης, Δημήτρης Τσιόδρας .....Μένουμε εδώ.....

16:45 ρε καραγκιοζακο κρατήστε εσείς την Σπυράκη που άρπαζε τα επιδόματα για δήθεν βοηθούς, κρατήστε και τον ψυχασθενή αρχιδιεφθαρμενο που έχει κάνει σε μια τριετία 8 δις απευθείας αναθέσεις, για αρχηγό και βουλωστε το. Μέχρι και της αδελφής του το ...... Παρακολουθούσε ο γελοίος

16:45 @ Ρε ...δεξιόμουτρο, κοίτα τα δικά σας που ένας γουρλομάτης διέλυσε την παράταξή σας προς οικογενειακό όφελος και άσε τους απέναντι. Ας είχατε αλλους 2-3 Κύρτσους μέσα στη παράταξή σας και θα είχε καλύτερη τύχη. Ο Κυρτσος , έλεγε αυτά που βγαίνουν τώρα στο φως εδώ και 2 χρόνια. Τι δεν σου αρέσει; Την αλήθεια δεν έλεγε; Αν τον ακούγατε, δεν θα ήταν καλύτερα; Το κόμμα, είναι όλων φίλε δεν είναι του Κοριοκούλη.

@18:35 Η Σπυράκη (ως καραμανλική) είναι ο Δούρειος ίππος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ. Εκεί βέβαια έστειλαν τον Ζαγοράκη και κόντεψαν να βάλουν στο ψηφοδέλτιο τον Αυτιά που ερχόταν 1ος! Ο ψηφοφόρος έχει αλάνθαστο κριτήριο να επιλέξει την ήρα από το στάρι!

Σκούξτε όσο μπορείτε ζηκόπουλα ! Πάντως προμηθευτείτε από τώρα μαύρες πλερέζες γιατί μετά τις εκλογές θα είναι δυσεύρετες και η τιμή τους θα πάει στα ύψη !!! Βολευτείτε τώρα όπως μπορείτε με την κουντουρά τον τέρενς τον ραγκούσια, τη μαριλίζα , τον θανασάκη με το τρελό μαλλί και τον καμένο σαν οπισθοφυλακή καλού κακού ! Ο Κυριάκος θα σας πάρει και τα σ#βρακα !

Anonymous 13:54 Δεξιέ συνταξιούχε του ΟΤΕ κάνε και καμια άλλη δουλειά από το να γράφεις σχόλια

Τον Αντώναρο μην χάσετε. Τέτοια στελέχη, τέτοιοι πολιτικοί σου δείχνουν το ...μέλλον. Πολάτσης, Αντώναρος, Παππάς, Τζανακόπουλος, Σπίρτζης κτλ. Και φυσικά η μεγάλη επιστροφή. Γιάνης Βαρουφάκης κυρίες και κύριοι. Reloaded. Τι να τον κάνουν οι πολίτες τον Πιερρακάκη μπροστά σε τέτοια (συ)dream-team;

Κοτζιάς, Καμμένος, Πιτσιόρλας κτλ. κτλ. Κάποιο σχόλιο σύντροφοι του Σύριζα; Γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ επί Σύριζα αυτούς και πολλούς άλλους; Δικαστικούς, δημοσιογράφους κτλ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γυρίσει στο 3% και η ΝΔουλα στο 5% ,τώρα εσυ τι θέλεις να μας πει Παύλο κακομοίρη φοροκλέφτη δεν ξέρω ,α ούτε χρυσαυγουλο είμαι ούτε πασοκος ,για να μην βάλεις πάλι ταμπέλες Κουτρούλη

Παύλε πες και κάτι δικό σου, μην αναπαράγεις το αφήγημα Μαξίμου διότι η επανάληψη είναι χειρότερη του προτότυπου. Για τις επισυνδέσεις επί Σύριζα (και όχι παράλληλες με predator όπως τώρα) όλα τα στοιχεία είναι στην ΕΥΠ. Δεν τα κατέστρεψε κανείς διότι είναι όλα ΝΟΜΙΜΑ. Ο Κούλης τα καταστρέφει και δεν ενημερώνει κανέναν γιατί; Μα γιατί εκτός των νομίμων, έχει παράλληλα σε κάθε "ενδιαφέρουσα" επισύνδεση και το predator. Για αυτά εσύ και η ΝΔ μουγκα.

Anonymous 13:54 Δεξιέ συνταξιούχε της ΔΕΗ κάνε και καμιά άλλη δουλειά εκτός από το να γράφεις σχόλια

εσύ 18:38 & 19:32 βάλε και τον υπόλοιπο ιδιωτικό τομέα και θα πέσεις μέσα, γιατί ξέρω ότι πονάς .

@18:17 - Παράλληλα με την ΕΥΠ τότε, λειτουργούσε και το Pegasus, οπότε το παραμύθι σου δεν πιάνει. Άστο. Μαύρες πλερέζες ο Αντώναρος, μαύρες και ο Βαξ και Βάνης. Δεν έπιασε ούτε αυτό το παραμύθι. Μετά τις ανοησίες με τις τροχήλατες βαλίτσες και τον Πικραμένο, στον κουβά πήγε και το Άρλεκιν με τις παρακολουθήσεις. Όταν η ανεργία έχει πέσει κάτω από το 12%, η ψηφιακή διακυβέρνηση πετάει, 8% αύξηση στις συντάξεις, ρεκόρ επενδύσεων και πόσα άλλα, τότε αρχίζουν τα Άρλεκιν.

Παύλε είσαι άσχετος! Σήμερα έχουμε επιβεβαιωμένα ότι Νόμιμες επισυνδέσεις είχαν παράλληλα και το Predator. Αυτά είναι έργα και ημέρες του Κουλη με το περιβάλλον του. Για το pegasous λέγεται και συζητιέται "αν υπήρχε" , καμιά απόδειξη για παράλληλη λειτουργία. Κλαλά Χριστούγεννα ψευτάκο!

Παύλε είσαι άσχετος! Σήμερα έχουμε επιβεβαιωμένα ότι Νόμιμες επισυνδέσεις είχαν παράλληλα και το Predator. Αυτά είναι έργα και ημέρες του Κουλη με το περιβάλλον του. Για το pegasous λέγεται και συζητιέται "αν υπήρχε" , καμιά απόδειξη για παράλληλη λειτουργία. Κλαλά Χριστούγεννα ψευτάκο!

Μη μου στενοχωρείτε τον ΠΑΥΛΟ τον ένα και μοναδικό αρχιληστή, πρωτοκλέφτη επιχειρηματία επιστήθιο φίλο του Κοριοκούλη Μητσοτάκη! Μέρες που είναι μπορεί να τον διορίσει προεκλογικά σε κρατικό οργανισμό, για να κλέβει και απο κει όπως κλέβει τόσα χρόνια ως "ελευθερος επαγγελματίας" τάχα που λέγεται πως είναι!

Ποιον Κύρτσο χαχαχαχ, ο άνθρωπος πάσχει από Αλσταχαιμερ. Με κοροϊδεύετε τώρα; Α καημένε τσιπρα, κάνε τις μεταγραφές αεροδρομίου με τις προσθήκες των ανεξάρτητων βουλευτών του Μερα25 χαχαχα από το πάνω ράφι, και μην υποστηρίζεις τον κάθε μπαμπογερο. Ευρωβουλευτές= η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. 10.000€ το μήνα και 5 χρόνια αράζουν στις Βρυξέλλες.

αυτός ο αχάριστος κνίτης είναι χωμένος στα χρέη μέχρι το λαιμό . Παρακαλούσε γονατιστός τον Μητσοτάκη να τον βάλει στην Ευροβουλή για να ξαλασπώσει .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.