Ο Καζακόπουλος έγραψε ιστορία - Ο νεότερος προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα στην Α’ Αρκαδίας

Ο Καζακόπουλος έγραψε ιστορία - Ο νεότερος προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα στην Α’ Αρκαδίας

Απρίλιος 23, 2023 - 22:03
3 σχόλια

Ο Φώντας Καζακόπουλος έγραψε ιστορία καθώς στα 33 του χρόνια έγινε ο νεότερος προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας βάζοντας το όνομα του στην κορυφή μιας πολύ ιδιαίτερης λίστας.

Ο 33χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων οδήγησε την ομάδα του έπειτα από την σεζόν 2016-2017 ξανά στον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ Αρκαδίας με τον ίδιο να σημειώνει αυτό το τόσο ξεχωριστό και συνάμα ιστορικό ρεκόρ.

Στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Λεωνιδίου ο Φώντας Καζκόπουλος κατακτά και το πρώτο του πρωτάθλημα στον νομό μας καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Άρη Σαβούρδου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΟΥΤΣ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!

Συγχαρητήρια κοουτς όταν του κάναμε προταση να αναλάβει την ομάδα τέλος αυγουστου μετα την αποχώρηση του παναγιωτου από την ομάδα ξέραμε το ήθος του και την δουλειά που κάνει όπου δουλευει και τον είχα προπονητη στον Α. Ο περιστεριου συνέχισε φίλε την δουλειά σου το αξίζεις συγχαρητήρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.