Μπαιρακτάρι: Στο Λεωνίδιο ωριμάζω ποδοσφαιρικά και γίνομαι καλύτερος (vid)

Μπαιρακτάρι: Στο Λεωνίδιο ωριμάζω ποδοσφαιρικά και γίνομαι καλύτερος (vid)

Απρίλιος 23, 2023 - 21:49
2 σχόλια

Ο Γιώργος Μπαιρακτάρι είναι αυτός που έχει πετύχει τα πιο κρίσιμα γκολ στα ντέρμπι που έχει δώσει η ομάδα του όντας και ο σκόρερ της νίκης που χάρισε τον τίτλο στο Λεωνίδιο μέσα στην Μελιγού κάνοντας την δική του τοποθέτηση για την σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

Για την ονομαστική του εορτή που συνδυάστηκε με γκολ και πρωτάθλημα: Είναι διπλή χαρά για εμένα γιατί εκτός από την γιορτή μου πήραμε και την νίκη αυτή που μας χρίζει πρωταθλητές Αρκαδίας.

Για το ότι έχει πετύχει κρίσιμα γκολ μες την χρονιά: Χρόνο με τον χρόνο μέσα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Λεωνίδιο ωριμάζω γιατί είμαι μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας από όπου και ξεκίνησα. Έχω αρπάξει τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και παίζω πάντα για να δίνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου και χαίρομαι που έχω σκοράρει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια που δώσαμε.

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: Πρώτα από όλα στην ομάδα του, στους συμπαίχτες, στον προπονητή μου στην οικογένεια μου και σε όλο το Λεωνίδιο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μπαιρακτάρι: Στο Λεωνίδιο ωριμάζω ποδοσφαιρικά και γίνομαι καλύτερος


2 Σχόλια

Αυτό θα πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Αυτά τα 2 παιδιά βγαλμένα από τις ακαδημίες της ομάδας και όχι ένα τσούρμο καλοπληρωμένων βεντετων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.