Ο Καμμένος είναι γάτα

Ο Καμμένος είναι γάτα

Ιούνιος 20, 2018 - 18:19
5 σχόλια

«Αρχή άνδρα δείκνυσι», που λέτε, ω, άνδρες Τριπολίτες. Τα έλεγε ο Βίας ο Πριηνεύς, τα έλεγε και ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη, διά στόματος Κρέοντα: Ο χαρακτήρας του άνδρα φαίνεται όταν αναλάβει εξουσία. Εντάξει, ο χαρακτήρας του Πάνου Καμμένου φαινόταν η αλήθεια είναι και προτού γίνει υπουργός, συγκυβερνήτης και αντιπρόεδρος σε αυτό το μπάχαλο ιδεολογίας που είναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά όταν απίθωσε τον πισινό του στην καρέκλα, απογειώθηκε...

Τι να λησμονήσω, τι να θυμηθώ από τον Πάνο τον Καμμένο;

Αγαπημένη πολιτική στάση, «στα τέσσερα». Το λέει για όλους τους άλλους, αλλά πιο πολύ γουστάρει ετούτος.

Στα τόσα χρόνια που είναι υπουργός Άμυνας, έριξε 2-3 στεφάνια στο Αιγαίο για τους νεκρούς μας από ψηλά κι από μακριά, έπαιξε τον αξιωματικό φορώντας όλες τις στολές που βρήκε στο νούμερό του και έκανε μία καινοτόμο, πραγματικά, πρόταση: να ράψουμε στις στολές κάθε Σώματος τον προστάτη Άγιό του για να το φυλάει.

Ακόμη, στη βάση στη Σκύρο το 2016, είχε επιδοθεί εις ασύστολο ξεμάτιασμα των πιλότων των F-16 μας για να έχουν καλή απογείωση, καλή προσγείωση και καλά μυαλά.

(Πληροφορίες που κρίνονται αβάσιμες, αναφέρουν ότι ο υπουργός επιάσθη στα πράσα να τρυπάει ένα-ένα τα βρακιά των πιλότων μας επειδή όταν το βρακί έχει τρύπα, το κακό το μάτι δεν σε πιάνει!)

Και ενώ ήταν ευκολάκι, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο, να την... σκαπουλάρει όταν ερχόταν στη Βουλή ένα νομοσχέδιο όπως για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφιλοφίλων, τώρα με το Σκοπιανό, τα βρήκε μπαστούνια. Και σου λέει, τι να κάνω; Να ρίξω την κυβέρνηση; Να χάσω την καρέκλα; Να μείνω πιστός στις αρχές και στις αξίες του κόμματός μου; Ή να κάνω τον σχιζοφρενή;

Και έκανε τον σχιζοφρενή.

Καταψηφίζω τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά δεν ρίχνω την κυβέρνηση. Θα ζητήσω 180 βουλευτές να ψηφίσουν τη συμφωνία, αν έρθει στη Βουλή -που δεν θα έρθει στη Βουλή, θυμηθείτε με!- αλλά εγώ δεν θα την ψηφίσω.

Και κατηγορώ τη ΝΔ, τον διάβολο, όποιον βρω πρόχειρο, τέλος πάντων, για οργανωμένη επιχείρηση εναντίον μου και προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών.

Πάλι τα ίδια όπως με τον Χαϊκάλη το 2014 στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;!

Cool, baby, cool! Θα πάθουμε τίποτα από τις απανωτές μαλακίες! Έχεις και τους Πελοποννήσιους ΑΝΕΛ που στηρίζουν τον πρόεδρό τους! Συνέλθετε, ορέ, το σανό φέρνει καούρες!

Η ουσία είναι ότι έχουμε κβαντική διεμπλοκή στην ελληνική πολιτική σκηνή. 

Ο Καμμένος είναι σαν τη γάτα του Σρέντινγκερ.

Ο Καμμένος είναι η γάτα που ταυτόχρονα τη βλέπεις και νεκρή και ζωντανή στο κουτί! Ταυτόχρονα είναι αυτό που λέει και το αντίθετό του.

Και το βλέπουμε όλοι.

Η φωτογραφία: το ξεμάτιασμα στη Σκύρο. Αλήστου μνήμης.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΛΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΛΗ Ο.Υ.Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.

Ο Πάνος είναι κολλητός του Αλέξη και μαζί κυβερνάνε την χώρα. Ο Πάνος του "στα 4 εσείς", τώρα έχει γίνει 4Χ4. Ο Αλέξης αν του δώσεις ένα στυλό υπογράφει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως. Οι τύποι δεν παίζονται. Έχουν περάσει τρία χρόνια και η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που την άφησε ο Σαμαράς. Όλοι όσοι είναι στην ιδιωτική οικονομία γνωρίζουν ότι την τελευταία χρονιά Σαμαρά ήταν εμφανές στην αγορά ότι υπάρχει σαφής βελτίωση. Μετά βγήκε ο Σύριζα και γελάσαμε με την καρδιά μας με τις κωλοτούμπες αλλά έκλαψε η τσέπη και η υπερηφάνεια των πολιτών. Πάνος-Αλέξης το δίδυμο της συμφοράς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.