Ο Γ. Λαγός για τα αδέσποτα: Η πόλη μας δέχεται οργανωμένη επίθεση

Ο Γ. Λαγός για τα αδέσποτα: Η πόλη μας δέχεται οργανωμένη επίθεση

Δεκέμβριος 08, 2021 - 20:37
9 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα»,  έθεσε το ζήτημα των αδέσποτων:

Ο κ. Γιώργος Λαγός, αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, ως προς τα αδέσποτα, απάντησε: «Τον τελευταίο καιρό υπάρχει αύξηση αδέσποτων, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι κάνουν διαπιστώσεις. Παίρνουν τηλέφωνο πολίτες και λένε ''είδα δύο καινούργια σκυλιά στην περιοχή μου'', αλλά στην ερώτηση αν είδαν κάτι, δεν απαντούν. Γίνεται μια οργανωμένη επίθεση στην πόλη μας, κάποιοι παίζουν κάποιο παιχνίδι στην πόλη μας. Κανένας δήμαρχος, αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να φυλάει το βράδυ αν κάποιος αφήνει σκυλιά. Προσπαθώ να ταυτοποιήσω αν κάποια αδέσποτα που έχουν χαθεί από άλλες περιοχές έχουν μεταφερθεί εδώ. Υπάρχουν αδέσποτα που προέρχονται από σπίτια. Γίνονται προσπάθειες να βρούμε κάποιον που να μας δώσει ένα στοιχείο, ποιος το κάνει. Έχω τις πληροφορίες μου αλλά δεν μπορώ να τις πω. Θέλω τη συνεργασία όλων».

Δεν μπορεί να μαζεύουμε 200 σκυλιά και να φέρνουν 80

Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε από την κ. Λαγό ενημέρωση, ώστε να μπορούν να συνεργαστούν όλοι και να περιοριστεί το πρόβλημα.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Πάρτε ένα τηλέφωνο τον Αχιλλέα στο Βόλο να σος μεταδώσει τεχνογνωσία. Οχι μόνο ταξιδάκια φιλαρμονικών. Καγκουρό θα δείτε ευκολότερα από αδέσποτο στον Βόλο!

Γιώργο μας την εχουν πέσει Τούρκοι πράκτορες και φέρνουν αδέσποτα για να φάνε ζωντανούς

"Οργανωμενη επίθεση στην Τρίπολη". Την έχουν βάλει στο μάτι. Τι λες βρε παιδί μου; Συνωμοσίες με στόχο το κακό της πολης !!!! . Την ζηλευουν.Τρέξτε στις ξεματιάστρες. Δεν χρειαζόμαστε αντιδημάρχους. Ξεματιάστρες χρειαζόμαστε!

Τα θηλυκά γεννάνε 3 φορές τον χρόνο από 7 κουτάβια μέσο όρο. Πώς περιμένετε να μειωθούν αφού δεν τα στειρώνετε; Κάνετε ποτέ έλεγχο στους ιδιοκτήτες τους αν τους έχουν βάλει τσιπακι; Αυτοί είναι η δουλειά σας όσο για τις ψεκασμενες θεωρίες για ασύμμετρες απειλές στους ψεκασμενους που είναι αρκετοί

Άρα λέει οτι δεν ξέρει ποιος τα αφήνει, έχει όμως πληροφορίες που δεν μπορεί να πει. Αυτό σημαίνει οτι οτιδήποτε κι αν κάνει κάποιος δεν τιμωρείται ποτέ! Φοβερή αυτή η πόλη.

Μία λύση σκληρή αλλά αναπόφευκτη είναι η ευθανασία. Οι υπηρεσίες του Δήμου συγκεντρώνουν τα αδέσποτα και τα θανατώνουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής μας συμπεριφοράς, δεν φταίνε τα ζώα. Και οπωσδήποτε ΔΕΝ πρέπει να επαναληφθεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων. Οι κάτοχοι σκύλων πρέπει να τηρούν τους νόμους.

Εδω φαινεται μια απειλη Εξωγηινων με μορφη σκυλου να προσπαθει να σβησει μια πολη απο τον χαρτη.Αν δεν μπορουν οι Αντιδημαρχοι να τους καταπολεμησουν ,μπορουν να καλεσουν τους men in black να τα βαλουν μαζι τους με τα υπεροπλα τους.Δεν θα αφησουμε τους εξωγηινους να μας κατακτησουν .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.