Συνεχίζεται το πρόγραμμα Τένις και Σχολικός Αθλητισμός από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Τένις και Σχολικός Αθλητισμός από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μάιος 15, 2024 - 08:40
0 σχόλια

Τις δημοτικές τενιστικές εγκαταστάσεις, όπου ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δραστηριοποιείται, επισκέφτηκε το προνήπιο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας ” Η Ζωοδόχος Πηγή”. Η επίσκεψη αυτή έγινε στα πλαίσια του προγράμματος “Τένις και Σχολικός Αθλητισμός” , που ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει θεσπίσει και λειτουργεί την τελευταία διετία.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη των προπονητών της ΑΕΚ Τρίπολης στο Δημοτικό σχολείου και Νηπιαγωγείο Βυτίνας σειρά είχε το προνήπιο της Ζωοδόχου Πηγής να κάνει επίσκεψη στον χώρο όπου προπονούνται τα μικρά και μεγάλα αστέρια της Αρκαδικής ομάδας. Οι μαθητές της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας γνώρισαν από κοντά τις τενιστικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης και έπαιξαν με τις δασκάλες τους και τους προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης Πολλά παιδαγωγικά παιχνίδια τένις.

Σκοπός των επισκέψεων αυτών είναι τα παιδιά να έρθουν κοντά με τον μαγικό κόσμο του τένις και να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος μέσα από την παιγνιώδη του μορφή. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό παίζοντας και διασκεδάζοντας με την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Επόμενη επίσκεψη των παιδιών θα γίνει στις αρχές του άλλου μήνα λίγο πριν το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το διδακτικό προσωπικό και φυσικά όλα τα παιδιά του προνηπίου της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας ” Η Ζωοδόχος Πηγή” για την υπέροχη αυτή ημέρα σχολικού αθλητισμού,  δίνοντας το επόμενό τους ραντεβού τον ερχόμενο μήνα.

 

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.