Ο ερωτικός πόνος … «πληγώνει» την Τρίπολη (pics)

Ο ερωτικός πόνος … «πληγώνει» την Τρίπολη (pics)

Οκτώβριος 19, 2017 - 11:16
4 σχόλια

«Χρύσα σ’ αγαπώ παραπάνω από την ζωή μου, μα όταν με παίρνεις αγκαλίτσα χάνω και την πνοή μου», «Απορώ τι είναι συναίσθημα»,  «Σ’ αγαπώ για όλες τις φορές που δεν στο είπα», «Συγγνώμη που δεν ήμουν αυτό που ονειρεύτηκες».

Όσοι αγαπάνε πονάνε, λέει ο λαός, και δεκάδες ελληνικά λαϊκά τραγούδια που βγαίνουν κατά καιρούς.

Τα συνθήματα αγάπης πλέον δεν εκφράζονται με ένα λουλούδι, με μία συγγνώμη από κοντά, αλλά με βανδαλισμό.

Άραγε, οι ερωτευμένοι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της Τρίπολης να γνωρίζουν ότι το να πάρουν έναν μαρκαδόρο και να γράψουν στα μάρμαρα του Πνευματικού Κέντρου είναι πράξη παράνομη;

Εδώ και αρκετούς μήνες, το στολίδι, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, έχει μετατραπεί σε καμβάς που ερωτευμένοι, πονεμένοι, μόνοι, εγκαταλειμμένοι, υβριστές έχουν εκφράσει τον πόνο τους στους τοίχους, στα σκαλοπάτια και σε κάθε εξωτερικό σημείο του κτιρίου.

Είναι ειρωνικό τη στιγμή που υπάρχει η πινακίδα που ενημερώνει ότι ο χώρος παρακολουθείται, όλη η πλευρά του κτιρίου να έχει καλυφθεί από σπρέι και μαρκαδόρους.

Το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ένα νέο οικοδόμημα, αλλά ανήκει πλέον στα αξιόλογα νεοκλασικά κτίρια της πόλης κοντά στην πλατεία Άρεως. Η ανέγερσή του κτιρίου περατώθηκε  το 1988, οπότε και άρχισε και η λειτουργία του.

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να αναφέρουμε ότι έχει στεγάσει όλες σχεδόν τις πολιτικές συγκεντρώσεις κομμάτων, τα συνέδρια επιστημονικών φορέων σε πανελλήνιο και πελοποννησιακό επίπεδο. Επίσης, σε εβδομαδιαία βάση στις αίθουσα του κτιρίου πραγματοποιούντα οι συνεδριάσεις του περιφερειακού και δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης όπως επίσης στεγάζεται το ΝΠΔΔ. Έτσι δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι δεν ήξερε και δεν γνώριζε τον βανδαλισμό αυτόν.

Κατά καιρούς γίνονται εργασίες καθαρισμού, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα το Πνευματικό Κέντρο οπωσδήποτε είναι απαράδεκτη. Δείτε συνολικά την όψη του κτιρίου και θα καταλάβετε ότι η εικόνα αυτή προσβάλλει τόσους τους υπεύθυνους, όσο και όλους τους πολίτες της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Απαράδεκτοι πολίτες και απαράδεκτος και ο Δήμαρχος. Αυτό το κτίριο θα έπρεπε να είναι στολίδι. Ελάχιστοι τουρίστες το βλέπουν ενώ θα έπρεπε όλοι να περνάνε από εκεί και να το θαυμάζουν. Με τέτοια χάλια τι να δουν όμως...

Αυτοί οι νεαροί που ξημεροβραδιάζουν στα σκαλοπάτια είναι και οι δράστες η αστυνομία τι κάνει.

αν όντως παρακολουθείται ο χώρος απο κλειστό κλύκλωμα δώστε επιτέλους τα βίντεο στην ασφάλεια να τελειώνουμε....τόσο απλα....καμερες παντού...και μετά το κόστος των εργασιων αποκατάστασης στο Ε9 του κηδεμόνα του μπογιατζή ή στον ίδιο αν έχει.....ας το βαφει και να το πληρώνει.....να δούμε ποσο θα αντέξει....

Ισως να....εγραφα ΔΚ Μακρη. Γνωριζοντας οτι η αγαπη δεν εχει λογικη, θα μετανιωνα για τη κινηση που μουτζουρωνει τα υπεροχα μαρμαρα, που στολιζουν με τη λευκαδα τους το τσιμεντο και ξεχωριζουν με την αξια τοτς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.