Χωρίς φόβο αλλά με πάθος ο Αρκαδικός στο Περιστέρι

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος ο Αρκαδικός στο Περιστέρι

Οκτώβριος 19, 2017 - 11:10
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός μετράει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών και προετοιμάζεται για την δύσκολη εκτός έδρας μάχη με το Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (21/10, 17:00).

Αναφορικά με την ήττα από την ΑΕΛ στην Τρίπολη η ατυχία και οι λεπτομέρειες στέρησαν από την ομάδα της Τρίπολης το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς. Και η ατυχία δεν είχε να κάνει μόνο σε επιμέρους θέματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα.

Όπως είπε και ο coach Κουστένης η ήττα από την ΑΕΛ έχει διδακτικό πρόσημο για την ομάδα και την συνέχεια της στο πρωτάθλημα αφού ο Αρκαδικός έδειξε χαρακτήρα, γύρισε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή με τις ειδικές καταστάσεις στο φινάλε του αγώνα να κάθονται στο βυσσινή και τους κυανόλευκους να μένουν με την πίκρα της προσπάθειας.

Ωστόσο ο Αρκαδικός κοιτάει μπροστά και πιο συγκεκριμένα στον επόμενο αγώνα κόντρα στο Περιστέρι. Αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι που έρχεται δεν είναι από αυτά που έχουν σημαδευτεί από τον ΣΕΦΑ αλλά αποτελεί ένα πολύ καλό κρας τεστ δυνάμεων όπου μπορεί να σφυρηλατήσει την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Αρκαδικός χωρίς άγχος αλλά με πολύ πάθος θα ταξιδέψει στην δυτική όχθη των Αθηνών για να κοντράρει τις δυνάμεις του με την πιο ισχυρή ομάδα της ligas και με το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο με στόχο να φανεί ανταγωνιστικός, να κερδίσει χρόνο στο κομμάτι χημείας των παιχτών και ασφαλώς να διεκδικήσει ότι του αναλογεί από την αναμέτρηση.

Έτσι οι κυανόλευκοι με απόλυτη συγκέντρωση προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι με τους παίχτες του coach Κουστένη καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις για να φανούν έτοιμοι σε πνευματικό και αγωνιστικό κομμάτι για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Εδώ να επισημάνουμε ότι ο coach Κουστένης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς στο Περιστέρι έχει πολυετή θητεία στο παρελθόν είτε ως assistant του coach Πεδουλάκη είτε ως head στην συνέχεια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.