Νυχτερινή διασκέδαση στο Άστρος (video)

Νυχτερινή διασκέδαση στο Άστρος (video)

Ιούλιος 25, 2014 - 17:32
1 σχόλια

Το Άστρος προσελκύει το καλοκαίρι αρκετούς τουρίστες από Αρκαδία αλλά και από άλλες περιοχές. Το βράδυ οι επισκέπτες έχουν αρκετές επιλογές από εστιατόρια, μεζεδοπωλεία αλλά και όμορφα μπαράκια και καφετέριες για την βραδινή τους διασκέδαση.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αρκετοί είναι οι τουρίστες που καταφθάνουν συνεχώς στο παραλιακό Άστρος. Μπορείτε εκτός από το μπάνιο σας να απολαύσετε και τα πολύ ωραία μαγαζιά στο Άστρος και να περάστε ένα βράδυ όπως το θέλετε. Είτε ήρεμα απολαμβάνοντας το φαγητό σε ένα από τα εστιατόρια ή ταβέρνες, είτε "ξέφρενα" απολαμβάνοντας το ποτό σας σε κάποιο μπαράκι ή κλαμπ. Ό,τι και να επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε ένα ωραίο βράδυ.

Δείτε ένα βίντεο με πλάνα από την νυχτερινή διασκέδαση στο Παράλιο Άστρος.

Video: 

youtube://v/8csirEzktgs#t=53


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δυνατή και πραγματικά ιδιαίτερη διασκέδαση στο ¨Αστρος.Έναν τόπο πραγματικά άγνωστο στον τριπολιτσιώτικο λαό,ο οποίος πασχίζει να τον γνωρίσει σε κάθε του έκφανση.Καλές και δυνατές καλοκαιρινές βραδιές!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.