«Ντέρμπι» Ευρώπης στην Τρίπολη

«Ντέρμπι» Ευρώπης στην Τρίπολη

Μάρτιος 07, 2015 - 10:11
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15)

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League το απόγευμα (17:15) του Σαββάτου (7/3) ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στο άδειο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ τον Ατρόμητο.

Τα παιχνίδια ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο αποτελούν παραδοσιακά ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ αξιόπιστων ομάδων που διαθέτουν ποιότητα και κάθε χρόνο έχουν ως στόχο την έξοδο τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Στάικος Βεργέτης άφησε εκτός αποστολής καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Τόμας Κοσίσκι και Κιτόκο που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Ο Ατρόμητος από άλλη ταξίδεψε στην Τρίπολη χωρίς τους Τσενάμο, Γκαρσία, Καραμάνο και τον πρώην παίκτη του Αστέρα Νίκο Λαζαρίδη ενώ αντίθετα στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια τέθηκε ο Μπάλας που ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου.

Μία ακόμα παράμετρος που θα πρέπει να ξεπεράσει ο Αστέρας είναι το γεγονός πως θα κληθεί να αγωνιστή σε άδειο γήπεδο και χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου του λόγο της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής και κλεισμένων των θυρών.

Αποφασισμένη και με μεγάλο πάθος στο κρίσιμο αυτό αγώνα η αρκαδική ομάδα είναι έτοιμη να φτάσει στην νίκη και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την συμμετοχή της στα play off του Ελληνικού πρωταθλήματος.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.