Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καρυωτών Αρκαδίας

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καρυωτών Αρκαδίας

Μάρτιος 07, 2015 - 10:55
0 σχόλια

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι του Συλλόγου μας,

Σας καλούμε την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:30 το πρωί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καρυωτών Αρκαδίας Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ που θα γίνει στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, οδός Γ΄ Σεπτεμβρίου και Πολυτεχνείου 12, 1ος όροφος (τηλέφωνο αίθουσας 210. 5235859) κατόπιν της από 2/3/2015 απόφασης του ΔΣ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ./Εφορευτικής Επιτροπής – Ανακήρυξη Υποψηφίων
2. Διοικητικός / Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Κρίσεις – Σχόλια – Προτάσεις Μελών
5. Τροποποίηση Καταστατικού – Συζήτηση – Έγκριση Τροποποιήσεων
6. Έγκριση Απολογισμών – Απαλλαγή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου
7. Αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Εξελεγκτική Επιτροπή

Η Γενική Συνέλευση της 22/3//2015 είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον, τη δράση του Συλλόγου μας και τις προοπτικές βελτίωσης της ζωής των συμπατριωτών μας στις Άνω Καρυές. Η παρουσία σας στη Συνέλευση θα σηματοδοτήσει τη συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας του Συλλόγου μας που όμως απαιτεί νέο αίμα και νέες δυνάμεις για να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση και λειτουργία ενός Αναπτυξιακού Έργου – Σταθμού για το Χωριό (και την ευρύτερη περιοχή) που είναι το Μουσείο Λυκαίων Αγώνων και της Λυκαίας Ακαδημίας.

Στο τέλος της Συνέλευσης θα ακολουθήσει ο παραδοσιακός μπουφές με σπιτικούς μεζέδες, αναψυκτικά, κρασί, γλυκά, μια προσφορά του Συλλόγου και των Μελών του. Ευπρόσδεκτα και τα δικά σας κεράσματα και οι δωρεές σας !

Για να υποβάλετε υποψηφιότητα στις εκλογές, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο που σας αποστέλλουμε μαζί με την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Σας περιμένουμε όλους.

Γ Ι Α Τ Ο Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο
Κυρ. Καραγιάννης, Πρόεδρος Αγγ. Σπανού – Πουλοπούλου, Γεν. Γραμματέας
210. 6821057 / 6974. 060162 210. 5239190 / 6972. 088 727

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.