Νίκος Χατζής: «Κάναμε αυτό που πρέπει»

Νίκος Χατζής: «Κάναμε αυτό που πρέπει»

Μάρτιος 28, 2015 - 20:38
0 σχόλια

Ο Νίκος  Χατζής ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης  και ασφαλώς ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Αρκαδικού. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως ο ΣΕΦΑ έκανε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας σε μία δύσκολη έδρα και  επισήμανε πως σημασία δεν έχει το πόσους πόντους βάζει αλλά να καταφέρει ο Αρκαδικός να κάνει το 5 στα 5 και να πάρει την άνοδο ενώ αναφερόμενος  στην ένταση που υπήρχε στις κερκίδες είπε πως η ομάδα του δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό το κομμάτι και ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Χατζής

Για την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Εθνικού.  Το ξέραμε και θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε γιατί έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε το 6 στα 6 γιατί αυτό μας δίνει το εισιτήριο για την άνοδο που είναι ο στόχος που έχουμε βάλει από το καλοκαίρι. Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πολύ πίεση και από τους αντιπάλους μας, εμείς όμως καταφέραμε να έχουμε καθαρό το μυαλό μας και έτσι  κάναμε αυτό που πρέπει».

Για τους 21 πόντους που πέτυχε και την συμβολή του στην νίκη του Αρκαδικού: «Σημασία τώρα στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι και ειλικρινά  δεν ασχολιόμαστε με αυτό το πράγμα. Είτε βάλω 5 πόντους, είτε 10 σημασία έχει να κάνουμε το 5 στα 5 και να ανέβει η ομάδα. Τώρα σε κάθε παιχνίδι αν βρίσκεται κάποιο παιδί που νιώθει καλύτερα και μπορεί να πάρει κάποιες προσπάθειες παραπάνω και μπορεί να σκοράρει περισσότερο αυτό είναι κάτι το πολύ καλό και  πιστεύω πως όλα τα παιδιά από εδώ και πέρα το έχουν καταλάβει και δίνουν ότι καλύτερο μπορούν για την ομάδα πάνω απ’ όλα».

Για την ένταση στις κερκίδες και τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε της αναμέτρησης: «Το είχαμε τονίσει αυτό πριν το παιχνίδι ότι δεν ασχολιόμαστε τι θα γίνει στην εξέδρα και το πώς θα παίζουν και αν μας προκαλέσουν οι αντίπαλοι συναθλητές μας. Εμείς το είχαμε τονίσει αυτό και μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.