Γιαννούλη: Ο χρόνος σας κ. Παυλή δεν είναι απεριόριστος

Γιαννούλη: Ο χρόνος σας κ. Παυλή δεν είναι απεριόριστος

Μάρτιος 28, 2015 - 21:04
12 σχόλια

Περιμένουμε να υλοποιήσετε άμεσα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα σκουπίδια

Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο Τρίπολης και στην επικίνδυνη κατάσταση που έχουν προκαλέσει για τη δημόσια υγεία οι όγκοι των απορριμμάτων που εδώ και πολλούς μήνες βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, η παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία», θέλοντας να βοηθήσει , πρότεινε ως έσχατη λύση να ανοίξουν όλοι οι ΧΑΔΑ που υπάρχουν στο Δήμο.

Μία λύση ανάγκης, αλλά επιβεβλημένη για λίγο καιρό, έστω και αν προσωρινά θα επιβαρύνονταν οι υπάρχουσες χωματερές,  αλλά δεν θα δημιουργούνταν νέες, με δεδομένη την εν συνεχεία αποκατάστασή τους. Μία αποκατάσταση που είναι ψηφισμένη και έχει και τα αντίστοιχα κονδύλια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δυστυχώς, αν και η πρόταση  χαιρετίστηκε από πολλούς, στην τελευταία κατεπείγουσα συνεδρίαση  του Δημοτικού  Συμβουλίου, υπήρξαν αντιδράσεις και τελικά δεν υιοθετήθηκε, αφού κατά κύριο λόγο οι αντιδράσεις αφορούσαν στο Πλάτωμα.

Ενώ υπήρχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες, χωρίς βέβαια επίσημα έγγραφα, που δήλωσαν πως οι χωματερές δεν χωρούν άλλα σκουπίδια.

Εμείς, αν και θεωρούμε ότι υπάρχουν ευθύνες, που έχουν ονοματεπώνυμο και είναι ξεκάθαρες και παρά το γεγονός, ότι παραμένει βασική μας αρχή η διαλογή στην πηγή, η ανακύκλωση και η κομποστοποίηση για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και κάθε άλλη πρόταση τη θεωρούμε ημίμετρο και λύση που δεν μας απαλλάσσει από τα σκουπίδια, τη δεδομένη χρονική στιγμή και έχοντας στο μυαλό μας μόνο την επίλυση του προβλήματος που υπάρχει στην πόλη, αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα στη δημοτική αρχή να υλοποιήσει την πρόταση που έχει.

Δηλαδή να μεταφερθούν τα απορρίμματα για λίγο χρονικό διάστημα στην τοποθεσία που επελέγη, τηρώντας όλους τους περιβαλλοντικούς όρους και στη συνέχεια να προχωρήσει η προσωρινή ενδιάμεση διαχείριση.

Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δηλώσουμε πως επιδιώκουμε τη συνεργασία για το καλό των πολιτών και πως εμπιστευόμαστε τη δημοτική αρχή. Κάτι όμως που το κάνουμε για τελευταία φορά, περιμένοντας να μας αποδείξει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ότι είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής.

Αν όμως δεν υλοποιηθούν και δεν τηρηθούν όσα έχουν υποσχεθεί και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεών τους για την ενδιάμεση ολοκληρωμένη διαχείριση και δεν καθαρίσει άμεσα η πόλη και βέβαια δεν υπάρξει εκ νέου πρόβλημα, ο δρόμος της παραίτησής τους , είναι για εμάς μονόδρομος και δεν παίρνει καμία αναβολή.

Και βέβαια θα είμαστε οι πρώτοι που θα ζητήσουμε να αποδοθούν παντός είδους ευθύνες για την όποια ολιγωρία υπάρξει από εδώ και πέρα.

Η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας

Αντωνία Γιαννούλη

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Το Λεβιδι ειναι χαδα υπο αποκατασταση αλλα δεν το θελει ο υπουργος σας Το πλατωμα δεν ειναι χαδα υπο αποκατασταση αλλα η επικεφαλης σας για να μην στενοχωρησει τους φιλους της δηλωσε στο Δ.Σ. οτι δεν εχει προβλημα!!!! Για τον Αγιο Βλασση ψηφισατε θετικα ....... ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ

Το Λεβιδι ειναι χαδα υπο αποκατασταση αλλα δεν το θελει ο υπουργος σας Το πλατωμα δεν ειναι χαδα υπο αποκατασταση αλλα η επικεφαλης σας για να μην στενοχωρησει τους φιλους της δηλωσε στο Δ.Σ. οτι δεν εχει προβλημα!!!! Για τον Αγιο Βλασση ψηφισατε θετικα ....... ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ

Για άλλη μια φορά απολογιτικη.Η κοπέλα δεν εχει καταλάβει τιποτα.Ουτε τι προτείνει ούτε τι ψηφίζει.Κριμα θέλει να πάει και βουλευτής.Ευτυχως την έχουν πάρει χαμπάρι ο τοπικος ΣΥΡΙΖΑ και την πετσοκόβουν.

Αυτα να τα σκεπτοσουνα κ Γιαννουλη πριν τους ψηφισεις στο β γυρο Για το Λεβιδι τι γνωμη εχεις τελικα? Διαφωνεις με τον υπουργο σου?

Κυρία Γιαννούλη, η αθέτηση των υποσχέσεων και των διαβεβαιώσεων μόλις άρχισε! Γνωρίζετε φαντάζομαι, κι αν όχι κακώς, πως στον χώρο δεν στρώθηκε ο ειδικός τάπητας! Περιμένετε να πιστέψουμε ότι η χρήση του χώρου θα γίνει για μικρό διάστημα και με άμεση αποκατάσταση;;; Σας παρακαλώ, αρκετά μας έχετε υποτιμήσει όλοι σας!

Δεν ντρέπεστε λίγο είστε κυβέρνηση πάνω από δυο μήνες και δεν έχετε κάνει τίποτα να βοηθήσετε να φύγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους. Κρύβεστε από παντού. Έχετε ευθύνη απέναντι στους πολίτες να πεθάνουν από αρρώστιες των σκουπιδιών βρείτε λύση σήμερα. Αλλιώς πηγαίνετε σπίτια σας σήμερα κυρία ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ.

ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ???? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗΝ ΔΗΜΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ....ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!............................40 χρόνια κυβερνούσατε τι κάνατε ρε ζώα;;;;;;

@ Κυρ, 29/03/2015 - 14:43.-------;Oτι είσαι Χαρδούβελης -ψεκασμένος-.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.