Νίκη για τις γυναίκες, ήττα για τους άνδρες του Αίολου στο βόλεϊ (pics,vid)

Νίκη για τις γυναίκες, ήττα για τους άνδρες του Αίολου στο βόλεϊ (pics,vid)

Ιανουάριος 22, 2018 - 10:36
0 σχόλια

Αγωνιστική δράση για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Αίολου με πολύ θέαμα και συναρπαστικές μάχες  που κράτησαν με αγωνία το ενδιαφέρον των φιλάθλων περιελάμβανε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου.

Το κλειστό γυμναστήριο της Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος γέμισε με φιλάθλους που παρακολούθησαν δύο εξαιρετικά παιχνίδια σε άνδρες και γυναίκες με τις ομάδες να δίνουν μια μοναδικές παραστάσεις πάνω από το φιλέ.

Μία νίκη και μία ήττα ήταν τα αποτελέσματα για την ομάδα βόλεϊ του Αιόλου. Οι γυναίκες παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά επικράτησαν με 3-0 σετ απέναντι σε αυτές της Νέας Ιωνίας Κορίνθου.

Απ' την άλλη, οι άνδρες του Αίουλου δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου και παρόλο την μαχητικότητα που έδειξαν γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ στο ται μπρέικ σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Νίκη για τις γυναίκες, ήττα για τους άνδρες του Αίολου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.