Να ξεσηκωθεί η Μεγαλόπολη και να διεκδικήσει άρση όλων των αδικιών

Να ξεσηκωθεί η Μεγαλόπολη και να διεκδικήσει άρση όλων των αδικιών

Ιανουάριος 22, 2018 - 10:31
1 σχόλια

Πόσο κρίμα ένας ένας , Βουλευτές – Δημάρχοι και παρατρεχάμενοι , όλοι να πέφτουν στην παγίδα του λαικισμού.

Κλαίγονται και ζητιανεύουν σαν μικρά παιδάκια που τους πήραν το παιχνίδι. Τόσα χρόνια πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη αντίδραση. Μακάρι ρε φίλοι Αρκάδες να είχατε αντιδράσει τόσο έντονα όταν η τωρινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις καταδίκαζαν με τις αποφάσεις τους την Μεγαλόπολη.

Μακάρι να φωνάζατε τόσο πολύ όταν έφτιαχναν τις αποφάσεις για τα απόβλητα. Για τα ξεπουλήματα των μονάδων. Που είσαστε ρε παλικάρια όλοι σας τότε; Που είσαστε 6 μήνες τώρα που η Μεγαλόπολη διεκδίκησε και πήρε το μειωμένο; Που είσαστε χαμένοι και ξυπνήσατε ξαφνικά;

Πόσο υποκριτές γίνεστε , εσείς που έχετε Κυβερνήσει και τότε μόνο υπογράφατε αποφάσεις και μνημόνια υποθηκεύοντας το μέλλον μας;
Εσείς που είναι στο χέρι σας να δώσετε λύσεις στην Μεγαλόπολη αλλά δίνετε ψίχουλα.
Εσείς που είσαστε υπεύθυνοι να σχεδιάσετε το μέλλον της μεταλιγνιτικής Μεγαλόπολης αλλά δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα!

Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα δεν έχετε; Πόσο ρεζίλι θα γίνετε στα μάτια μας;

Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι σας, σας λέω ειλικρινά , νιώθουμε την αδικία , είμαστε μαζί σας, να πάρει όλη η Αρκαδία το μειωμένο ρεύμα.

Μέσα από την σελίδα που έχω ζητάω από όλους τους Μεγαλοπολίτες:

Να ξεσηκωθεί η Μεγαλόπολη και να διεκδικήσει άρση όλων των αδικιών

Να ζητήσουμε και εμείς άρση της αδικίας και να δοθεί το μειωμένο σε όλη την Αρκαδία. Αλλά για να παίζουμε με ίσους όρους , ταυτόχρονα θα παλέψετε μαζί μας και θα ετοιμάσετε και θα υπογράψετε να έρθουν στην Μεγαλόπολη τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Να δίνεται το λιγνιτόσημο μόνο στην Μεγαλόπολη και τις πληγείσες περιοχές.
Να έρθουν πάλι πίσω Εφορία και οι άλλες υπηρεσίες. Να γίνει άμεσα βιομηχανική ζώνη στην Μεγαλόπολη. Να ξεκινήσει η ουσιαστική αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου.
Όλοι οι δήμοι και η Περιφέρεια να συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 μεγάλους αγώνες στην πίστα μοτοκρός.
Υπάρχουν σίγουρα και άλλες προτάσεις που οι συμπολίτες μου θέλουν να προσθέσουν, για οικονομία του λόγου σταματάω εδώ.
 

Αδέρφια Αρκάδες πολιτικοί και αιρετοί

Στην επερχόμενη ευρεία σύσκεψη που έχετε οργανώσει να αποφασίσουμε όλοι μαζί για όλα τα παραπάνω. Και εμείς μαζί σας. Εδώ θέλω να σας δώ τι θα πείτε και τι θα απαντήσετε.
Θα περιμένω από όλους εσάς τους ευαίσθητους που μας κατακλύσατε με τα οργισμένα σας δελτία τύπου, ποιά θα είναι τώρα τα σχόλια σας και οι απαντήσεις σας, είμαι περίεργος να δω τις προτάσεις σας.
Ορίστε κύριοι , αφού νοιάζεστε τόσο πολύ , ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν !!

Αλεβίζος Παναγιώτης

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όταν σας πήραν εφορία και όλα τα άλλα εσείς αντιδράσατε καθόλου?Οι δήμαρχοι σας?Και τι έπρεπε να γίνει δηλαδή να έρθουμε από την Τρίπολη να σας πάρουμε από το χεράκι και να σας βάλουμε να αντιδράσετε?Χα χα θα τρελαθούμε.Ο δικός μας Δήμαρχος είναι άξιος και θέλει να διεκδικήσει. Ο δήμαρχος σας τι διεκδικεί μόνο σκουπίδια?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.