Νίκας: Θα κάνουμε περιβαλλοντική όαση τη λίμνη Τάκα στην Τρίπολη

Νίκας: Θα κάνουμε περιβαλλοντική όαση τη λίμνη Τάκα στην Τρίπολη

Ιούνιος 25, 2020 - 13:13
10 σχόλια

Ιδιαίτερη αναφορά στη λίμνη Τάκα στην Τρίπολη έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Ο κ. Νίκας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι προτεραιότητα είναι να γίνει μια περιβαλλοντική όαση, όπως είπε χαρακτηριστικά, η λίμνη Τάκα, την οποία, όπως είπε, δεν την ξέρει κανείς.

Πρέπει να βρούμε τρόπους υποστήριξης της Τρίπολης, να αναπτυχθεί ο ναυταθλητισμός στη λίμνη Τάκα, γιατί όχι. Από το 2020 θα αρχίσουμε να επεμβαίνουμε στον περιβαλλοντικό χώρο. Έχουμε χώρους με πλούτο, και τους έχουμε εγκαταλείψει.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ....ΝΙΚΑΣ ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΑΚΑ ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ...... ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ....ΑΛΛΑ , ... .....ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ . ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ . ΜΑΚΑΡΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ !

Κύριε περιφερειάρχη για αρχή βάλε κανένα πρόστιμο σε αυτόν που καίει και θάβει τόνους πλαστικών δίπλα στη Λίμνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας δεν ασχολούνται παρά τις καταγγελίες...

Η Τάκα ως βιότοπος υπάγεται στο Υπουργείο Περβάλλοντος .Η Τάκα ως λιμνη υπάγεται στο Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης . Μακάρι η Γενική Κυβερνηση να ασχοληθεί τουλάχιστον με το αρδευτικό .

Κάποτε κ. Δάσκαλε ένας υποψήφιος Δήμαρχος εδώ στην Αρκαδία είπε θα σας φέρω και θάλασσα. Εσύ τον ξεπέρασες. Ξερεις κατά που πέφτει η Τάκα; Εκτέλεσε κανένα έργο από αυτά που σου άφησαν ο Ευάγγελος και ο Πετράν και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες. Σε βλέπω στις επόμενες από το μαύρο που θα φας τόσο εσύ όσο και ο Θερμος υποστηρικτής σου Κώτσιος εδώ στην Αρκαδία, να σας φαίνεται ο Μουτζούρης ( μάθε ποιος είναι) άσπρος κάτασπρος. Ντάξ Δασκαλούκο;

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ , Η ΛΙΜΝΗ ΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΙΧΙΑ .

Εσύ δεν ξέρεις ουτε την πλατεία Άρεως και την λες Πεδίον του Άρεως, θες να μας πεις ότι ξέρεις που'ναι η Τάκα... ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.