Νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας (pics,vid)

Νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας (pics,vid)

Ιούνιος 03, 2019 - 01:46
16 σχόλια

Στο εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα γιόρτασε τη νίκη του, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας έφτασε εκεί λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, όπου τον περίμεναν μέλη του συνδυασμού αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο νέος περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν, ενώ αύριο θα επισκεφθεί την Τρίπολη όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: tharrosnews.gr

Video: 

Παναγιώτης Νίκας- Δηλώσεις στον κόσμο


16 Σχόλια

Ρε κακομοιρη Νικα μια ντουνουκα 10ευρω εχει, τοσο πολυ οικονομος εισαιπου δεν ηθελες να ξοδευτεις? Αλλα μαλλλον οπως ειπες και εσυ τωρα πλεον ''θελεις να διακιωσεις τον τοπο σου'' (Μεσηνια)...........για γελια εισαι λα'ι'κατζηηηη!

Να σηκώσεις τα μανίκια και να μην κανείς τα λάθη του Πέτρου.Να βρεις λύση για τα σκουπίδια και να μην γίνουμε χαβούζα της Νότιας Ελλάδας ,και μακριά από αλλαζονειες και αυταρχικές τακτικές όπως έκαναν οι προηγούμενοι !!

Πηρα και κάτι φραγκακια από την stoiximan ,και το τριήμερο του Αγίου πνεύματος έφυγα για Στούπα Καρδάμυλη

Επιτέλους Portal έπαιξες ένα θέμα του Νίκα, ελπίζω να σταματήσεις τώρα τις αναρτήσεις για το απόλυτο φαβορί του στοιχήματος τον Τατούλη εκτός αν προβλέπεις ανατροπή ξανά μέχρι να συνειδητοποιήσεις ποιός είναι τώρα Περιφερειάρχης. Κρίμα γιατί δεν ήσασταν καθόλου αντικειμενικοί και δεν σεβαστήκατε τόσο κόσμο που σας επιλέγει για την ενημέρωσή του.

Ναι να δικαιωσει την Μεσσηνια που το εχει πολυ αναγκη...οχι την Αρκαδία και δη την Τριπολη που την καταντησε στρουγκα ο "Αρκας περιφερειαρχης"...το διχιλιαρο το πηρες, δεν μας ειπες?

Δηλαδή,Τσιαμούλος.Ζαμπαθά,Κοσκινάς και λοιπές συμπαθείς φυσιογνωμίες,....ΔΕΝ...κολατσιό...κλπ κλπ κλπ....?Γιατί ρε γ@μώτοοοοο......

Τέρμα λοιπόν η "στρούγκα" Ζητώ η νέα έδρα της περιφέρειας. Καλή νύχτα τρίπολη. Τώρα θα αναλάβει ο Σαμαράς τα υπόλοιπα.....

Πέρασαν οι εκλογές, χάσατε...αυτό με την μεταφορά της έδρας μπαγιάτεψε!! Καλή χώνεψη τώρα!

Εμ, πως? Εσυ δεν ελεγες 6 πουλμαν οτι ηρθαν απο Καλαμάτα? Το διχιλιαρο το πηρες???

@11:25 Ποιας οικογενειοκρατίας ρε βούρλο; Ξέρεις τί δουλειά έκανε ο πατέρας του Τατούλη; Καφετζής ήταν. Θέμα οικογενειοκρατίας θα υπήρχε μόνο αν ήταν στη θέση του περιφερειάρχη η κόρη του η Εύη. Μάθετε ελληνικά, που ακούτε κάποιον να λέει μια μακακία (βλέπε Νίκας) και την επαναλαμβάνετε παπαγαλάκια! Ουστ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.