Νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς ο Κωστής Καρπόζηλος

Νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς ο Κωστής Καρπόζηλος

Ιανουάριος 16, 2024 - 19:27
2 σχόλια

Νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει από σήμερα ο Κωστής Καρπόζηλος.

Ο Κωστης Καρποζηλος (Γιανεννα, 1978) είναι ιστορικός. Ανήκει στη γενιά της κρίσης και μετά το τέλος των διδακτορικών του σπουδων, το 2010, εργάστηκε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (Κολούμπια, Πρίνστον και Οξφόρδη).

Από το 2016 έως το 2023 ήταν ο διευθυντής των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ). Έχει πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διδάξει σε ελληνικά ΑΕΙ.

Εντάχθηκε στην αριστερά σε νεαρή ηλικία και υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανάμεσα στο 2022-2023.

Με λόγο που διακρίνεται για την ιδεολογική και επιστημονική σαφήνεια και την επιμονή στο πολιτικό περιεχόμενο ο Κωστής Καρποζηλος θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια του νέου φορέα καθώς και στην ανάγκη η Αριστερά να μιλά συγκεκριμένα για τα προβλήματα της κοινωνίας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εργάστηκε ως τι; καφετζής; πορτιέρης; ρε δεν αφήνετε τα παραμύθια! τι πήγε να τους πει, μήπως την Αριστερή εκδοχή της Ελληνικής ιστορίας! That nobody cares.

Πλούσιοι γόνοι . Αλοιμονο σε εμάς που τα διαβάζουμε όλα αυτά και δεν έχουμε να πληρώνουμε ΔΕΗ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.