Νέο ΔΣ για τον Σύνδεσμο Ζατουνιτών

Νέο ΔΣ για τον Σύνδεσμο Ζατουνιτών

Απρίλιος 05, 2019 - 15:27
1 σχόλια

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Ζατουνιτών, στις 31 Μαρτίου 2019, έκοψε την πίτα των μελών του, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Η συμμετοχή των συμπατριωτών, δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Δρούλιας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια διάβασε τα ονόματα όλων εκείνων των συμπατριωτών, που έφυγαν μέσα στο προηγούμενο χρόνο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που πραγματοποίησε το Δ.Σ του Συνδέσμου μέσα στο 2018.

Έντονα ήταν τα παράπονά του, προς την δημοτική Αρχή, σε χρονίζοντα προβλήματα που ταλανίζουν την Ζάτουνα, όπως: η ποιότητα του πόσιμου νερού, η αδιαφορία διαχείρισης των Ζατουνίτικων κληροδοτημάτων και εν γένει η αδιαφορία ιδιαίτερα του κ. Δημάρχου, απέναντι στη Ζάτουνα. Προβληματισμό εξέφρασε γιατί δεν δίδεται από κανένα Κληροδότημα απολογισμός στην δημοσιότητα, Ιδιαίτερα επικριτικός για τα ίδια θέματα με έμφαση στα Κληροδοτήματα, στον κίνδυνο να καταρρεύσει το καμπαναριό, από τα διερχόμενα βαρέα οχήματα… αλλά και για την ποιότητα νερού ήταν και ο Νικόλης Φίλης που έλαβε τον λόγο. Με ένταση μίλησε στον παρόντα δημοτικό σύμβουλο, όταν κατέβαινε από τον βήμα Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο. Αναφέρθηκε επίσης σε δυο χρονολογίες ορόσημο. Το 2019, όπου συμπληρώνονται ακριβώς 100 χρόνια, από την λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ζάτουνας και για το 2021, όπου συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Δυο επετείους που ο Σύνδεσμος θα πρέπει να οργανώσει κάποιες εκδηλώσεις.

Παρευρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Μιλτιάδης Λύτρας, χαιρέτησε και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του, όπως και ο τ. δήμαρχος Λαγκαδίων και δημοτικός σύμβουλος Στάθης Κούλης. Παρευρέθηκε και ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ Κώστας Βλάσης. Και ενώ η εκδήλωση είχε τελειώσει και στην αίθουσα παρευρίσκονταν λιγότεροι από 10 συμπατριώτες, ήρθε και ο κ. Δήμαρχος!!! Αναλυτικά για όλη την εκδήλωση, μαζί με την ομιλία του Γιάννη Δρούλια, μπορείτε να διαβάσετε στο προσεχές φύλλο της εφημερίδας «Ζάτουνα».

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για το νέο Δ.Σ της επόμενης διετίας, εκλέχθηκαν αλφαβητικά οι κάτωθι συμπατριώτες.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ Αργυρώ – ΔΡΟΥΛΙΑΣ Γιάννης

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης – ΜΠΑΡΚΟΥΡΑ Αργυρή

ΜΠΟΥΤΙΚΑ Χρυσούλα – ΦΙΛΗΣ Νικόλης

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Κατερίνα.

pita1

pita1

Από το zatounanews.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η φόλα που θα φάει ο απερχόμενος στη Ζάτουνα δε περιγράφετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.