Νέες υποψηφιότητες για τον Γιώργο Δέδε στην Αρκαδία

Νέες υποψηφιότητες για τον Γιώργο Δέδε στην Αρκαδία

Απρίλιος 13, 2019 - 09:35
3 σχόλια

Στην Μεγαλόπολη περιόδευσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Γενικός γραμματέας του Υπουργείου υποδομών Γ.Δέδες την Παρασκευή 12 Απρίλιου.

Σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Τάσος Παπαζαχαρίας ανακοίνωσε δύο γυναικείες υποψηφιότητες από την Μεγαλόπολη οι οποίες θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Δέδε στην Αρκαδία.

Η κυρία Παπαλου Μαρία και η κυρία Δημητρακοπούλου Τζένη  θα είναι στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεγαλόπολη και σε χωριά της Γορτυνίας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του στην Αρκαδία ανακοινώνοντας και μία νέα υποψηφιότητα.

Πρόκειται για την Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό & Τεχνολογίας Υπολογιστών

κ. Τζένη (Ευγενία) Δημητρακοπούλου.

 

Έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και ζεί στη Τρίπολη, κόρη του Γιώργου Δημητρακόπουλου συν. Αστυνομικού και της Αγγελικής Δημητρακοπούλου-Κατσιούρη. Έλκει τη καταγωγή της από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας και Περθώρι Δ.Τρίπολης. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κουστένη, επιχειρηματία ξενοδόχο από τη Δημητσάνα και έχουν δυο γιούς 11 και 8 χρόνων.

ΣΠΟΥΔΕΣ
Αποφοίτησε ως Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι τελειόφητη Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ
Για αρκετά έτη εργάστηκε στην Τρίπολη ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και επίβλεψη τεχνικών έργων, ενώ παράλληλα παρείχε υπηρεσίες συμβούλου επιχειρήσεων για τη σύνταξη μελετών και τη διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια διορίστηκε στον Δήμο Τροπαίων και με την εφαρμογή του  «Καλλικράτη» βρέθηκε να υπηρετεί την ιδιαίτερη πατρίδα της το Δ.Γορτυνίας από θέση ευθύνης στο Αυτοτελές Τμήμα Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Προγραμματισμού.

Το 2014 αποδέχθηκε νέο διορισμό στη ΔΕΗ ΑΕ και συγκεκριμένα στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Μεγαλόπολης, όπου και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

 

ΔΡΑΣΗ

Εκλεγμένο μέλος του  ΔΣ Συλλόγου Μηχανικών ΔΕΗ, στην αρκαδια (Επ.17), Ιανουάριος 2016
Μέλος ΔΣ ΔΕΥΑ Τρίπολης 2007-2011
Πρόεδρος παραρτήματος Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜΗ) για δυο συνεχόμενες θητείες 2005/2006
Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στη προηγουμενη θητεία
Μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Art-Εμείς, Δημητσάνας Αρκαδίας
Συμμετοχή σε Εθελοντικές & φιλανθρωπικές δράσεις

 

 

Κίνητρο
Η  εσωτερική ανάγκη και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας, στο τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Να δουλέψει, με  αφοσίωση, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα για την Αρκαδία που αγαπά.

 


3 Σχόλια

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΑ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η Τ.Δ έχει πάρει εδώ και δύο χρόνια και πλέον απόσπαση στον Βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.