Νέα προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νέα προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιανουάριος 10, 2020 - 08:35
4 σχόλια

Ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου αναλαμβάνει με απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, η Κανέλλα Καράμπελα.

Με την εν λόγω απόφαση του περιφερειάρχη, ειδικότερα, γίνεται αμοιβαία μετακίνηση της Κ. Καράμπελα -μέχρι τώρα αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου- με τον Κωνσταντίνο Ψυχάρη.

Ο Κ. Ψυχάρης, μέχρι τώρα προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, μετακινείται με την απόφαση του περιφερειάρχη στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως προϊστάμενος.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Η αναγνώριση της προσφοράς και η αξιοποίηση ατόμων που γιουχάιζαν και βρίζαν Νίκα Μητσοατάκη, αλλά προσκυνούν τώρα. Έρχονται και καλύτερα....

Ανακύκλωση της γνωστής κλίκας και μόνο ……….. Εύσημα για την χωρίς όρια στήριξη που πρόσφεραν στον πρω…. απέναντι στον νυν, τραβολογώντας μαζί τους στο γιουχάρισμα στην πλατ. ακόμη και τους 8μην. Τις δημοσιευμένες φωτο της ημέρας εκείνης, που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω, δεν τις έχει δει κανένας; Όλοι στα κάγκελα, από την κορυφή μέχρι κάτω-κάτω.

Και την νέα προισταμένη στον Τουρισμό ο Τατούλης την ανέδειξε . Μην μπερδεύεστε .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.