Τζιούμης: Η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος,αποτέλεσμα συναίνεσης και συνεργασίας

Τζιούμης: Η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος,αποτέλεσμα συναίνεσης και συνεργασίας

Ιανουάριος 09, 2020 - 22:17
4 σχόλια

Η συνεργασία και η συναίνεση, η συναντίληψη στα προφανή και ο σεβασμός της άλλης πλευράς είναι προϋποθέσεις απαραίτητες για να διοικηθεί ένας οργανισμός, για να πάει μπροστά ο τόπος.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά ότι ενστερνίζεται και έμπρακτα σέβεται το παραπάνω αξίωμα.

Και χαίρεται και προσωπικά, ως δήμαρχος του ιστορικού Δήμου μας, εκφράζω την χαρά και την ικανοποίηση μου διότι το Τεχνικό Πρόγραμμα -έργο και ευθύνη της εκάστοτε διοίκησης αλλά και δικαίωμα και καθήκον της αντιπολίτευσης να υποδεικνύει, να συμπληρώνει ή και να διορθώνει- ,μετά τις γνωστές περιπέτειές του, εγκρίνεται και ψηφίζεται σήμερα από όλες τις παρατάξεις, των οποίων την γνώμη και τις υποδείξεις και προτάσεις πάντοτε σέβομαι και λαμβάνω υπόψην και υλοποιώ όταν επιβάλλεται.

Η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος, αποτέλεσμα συναίνεσης και συνεργασίας, αποδεικνύει ότι το Δημοτικό μας Συμβούλιο θέτει υπεράνω όλων το κοινό συμφέρον, ότι παραμερίζονται προσωπικές πικρίες ή σκοπιμότητες, ότι καθένας ανταποκρίνεται στο ρόλο που του ανέθεσαν οι δημότες.

Κώστας Τζιούμης


4 Σχόλια

Καλά ρε νούμερα τις αντιπολίτευσης κάνατε τόση φασαρία κι τελικά ψηφίσατε τον προγραμμα του Τζιούμη όλο, με μιάμιση αλλαγή ; Κρίμα Γιάννη που σε είχα ψηφίσει

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ....ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΤΣΙ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ .ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ;;ΒΑΛΕ ΤΗ ΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΩΡΑ

"αποτέλεσμα συναίνεσης και συνεργασίας" -> Με λίγα λόγια, ο σκοπός του νόμου ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει... Απλά υπάρχουν οι γκρινιάρηδες που δεν θέλουν να ξεβολευτούν από αυτά που ήξεραν μέχρι τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.