Πιλοτικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εφαρμοστεί η ανάπτυξης των υδατοδρομίων

Πιλοτικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εφαρμοστεί η ανάπτυξης των υδατοδρομίων

Ιούλιος 23, 2014 - 21:02
1 σχόλια

Πιλοτικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εφαρμοστεί το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης των υδατοδρομίων στην Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014.

«Στόχος μας είναι τα υδροπλάνα να αποτελέσουν μια μορφή εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος και όχι ένα νέο συγκοινωνιακό μέσο τακτικού χαρακτήρα» δήλωσαν από κοινού ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Τατούλης και πρόσθεσαν ότι «παράλληλα θα δημιουργηθούν συμπράξεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε επίσης την ανάγκη να ληφθούν μέτρα συντήρησης και αύξησης του επιπέδου ασφαλείας του οδικού δικτύου, «για να αποφευχθεί ο κίνδυνος υποβάθμισης της ποιότητας του υφιστάμενου οδικού δικτύου» και ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη έτοιμο σχέδιο για τη βελτίωση του δικού της δικτύου και τη χρηματοδότησή του στη νέα προγραμματική περίοδο.
Ο κ. Παπαδόπουλος από την πλευρά του σημείωσε ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί αντίστοιχο σχέδιο σε κάθε Περιφέρεια της χώρας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής χρήση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου. 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Άσε ρε μεγάλε , δε προλαβαίνουμε το κόσμο από τ' αεροπλάνα θα μας φέρεις και με υδροπλάνα ; ..................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.