MTB Αρκαδίας: 5o τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης

MTB Αρκαδίας: 5o τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης

Μάιος 14, 2019 - 20:30
0 σχόλια

Ο 1ος αγώνας, του 5ου τοπικού πρωταθλήματος κατάβασης Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο πανέμορφο μονοπάτι των Αγ.Θεοδώρων.

Το μονοπάτι ήταν γλιστερό και αρκετά βαρύ λόγω της έντονης βροχόπτωσης του Σαββάτου, κάτι το οποίο δυσκόλεψε τους αναβάτες. Οι διοργανωτές είχαν κάνει καλή προετοιμασία σε θέματα σήμανσης, καθαρισμού και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που προβλέπονται για τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, μεγάλη προσοχή έδωσαν στα επικίνδυνα σημεία, στα οποία υπήρχαν μέλη του συλλόγου, εθελοντές και η Ομάδα Διάσωσης.


Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό και ζημιές στα ποδήλατα. Οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι και περιμένουν τον επόμενο αγώνα, στη Βυτίνα Κυριακή 16 Ιουνίου 2019.

Η απονομή έγινε στον χώρο της εκκίνησης, με σουβλάκια, μπύρες και μια μεγάλη και πολύ καλή παρέα. Τρέχουμε για να νικήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε, για να περνάμε καλά!

Ευχαριστούμε όλους όσους έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας , τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούμε την ΑΕΚ Τρίπολης και την Ομάδα Διάσωσης για την πολύτιμη παρουσία του.

Φωτογραφίες εδώ.

Διοργάνωση
ΑΕΚ Τρίπολης
Arcadia MTB Club

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.