Συνάντηση Γιαννακούρα - Κουτσόγιωργα για τη μεταφορά των σπουδαστών του ΙΕΚ Μεγαλόπολης

Συνάντηση Γιαννακούρα - Κουτσόγιωργα για τη μεταφορά των σπουδαστών του ΙΕΚ Μεγαλόπολης

Μάιος 14, 2019 - 19:22
1 σχόλια

Το θέμα της μεταφοράς των σπουδαστών του ΙΕΚ Μεγαλόπολης, που λειτουργεί στο Λεοντάρι, έθεσα στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Νίκο Κουτσόγιωργα, κατά τη διάρκεια συνάντησης μαζί του, σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου, στα γραφεία του ΚΤΕΛ, στην Τρίπολη.

Το θέμα μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν αλλά δεν έχει βρεθεί λύση, γιατί δεν καλύπτεται το κόστος από τις δαπάνες που δικαιολογεί το Κράτος για την μεταφορά μαθητών.

Μετά την επίσκεψή μου στο Λεοντάρι και κατόπιν νέου αιτήματος των σπουδαστών, συζητήσαμε με τον κ. Κουτσόγιωργα πώς μπορεί να γίνει η μεταφορά τους και θα εξεταστεί το ζήτημα, ώστε να δοθεί άμεσα λύση για το επόμενο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, ενώ θα δούμε τι μπορεί να γίνει και για την οριστική λύση του θέματος.

Ο κ. Κουτσόγιωργας είναι θετικός στην επίλυση του εν λόγω ζητήματος και στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης θα βρεθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια λύση, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι σπουδαστές και να μην επιβαρύνεται υπερβολικά ο οικογενειακός τους προϋπολογισμός.

Είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους της Αρκαδίας και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία τους και είμαι βέβαιος πως σύντομα θα ανακοινώσουμε και την λύση που θα δοθεί για την μεταφορά τους.

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολλά συγχαρητήρια και στις 2 πλευρές. Έλυσαν το πρόβλημα στο τέλος της μαθητικής σεζόν και διαπραγματεύονται τώρα προεκλογικά. Εύγε αλλά το μαύρο δεν το γλυτωνείς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.