Μπούρας: Το αίσχος γίνεται αισχρότερο από την παράταξη Παπαδόπουλου (video)

Μπούρας: Το αίσχος γίνεται αισχρότερο από την παράταξη Παπαδόπουλου (video)

Ιούλιος 16, 2014 - 13:40
6 σχόλια

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα περιμένουμε την απόφαση

Για μετεκλογικό θρίλερ στη Μεγαλόπολη έκανε λόγο ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει στη Μεγαλόπολη μετά τις εκλογές με τα ψηφοδέλτια. Μετά την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η παράταξή του, τόνισε, ότι βρέθηκαν στοιχεία σε αρκετά διαμερίσματα του Δήμου όπου σύμφωνα με τους νομικούς του δεν είναι νόμιμα. Για το λόγο αυτό έχουν καταθέσει και ένσταση.

Όχι μόνο στο Άκοβο αλλά και στην τοπική κοινότητα Κουρουνιού 108 ψηφοδέλτια της παράταξης του κ. Παπαδόπουλου που θεωρήθηκαν έγκυρα οι νομικοί του κ. Μπούρα τα αξιολόγησαν ως άκυρα.

«Η αμετροέπεια που διέπει την παράταξη του κ. Παπαδόπουλου είναι μεγάλη», τόνισε ο κ. Μπούρας. Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που χειρίζεται η άλλη παράταξη το θέμα των ψηφοδελτίων, που όπως δήλωσε με τον τρόπο αυτό κάνουν το αίσχος αισχρότερο. Στην κοινωνία της Μεγαλόπολης έχουν ακουστεί πολλές εκδοχές για το θέμα των ψηφοδελτίων, οι οποίες προσβάλλουν, όπως είπε, όλους τους αυτοδιοικητικούς, παλιούς και νέους και οτιδήποτε δηλώνεται θέλει προσοχή.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης ελπίζει σε ένα σωστό αποτέλεσμα αφού εμπιστεύεται την Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει την εγκυρότητα ή μη των ψηφοδελτίων.

Τέλος, ο κ. Μπούρας δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε μία συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο για να τον ενημερώσει για τα τρέχοντα ζητήματα της Μεγαλόπολης, αφού μέχρι να βγει η απόφαση του Πρωτοδικείου μετά τις ενστάσεις αυτός θα είναι ο νέος δήμαρχος από Σεπτέμβριο.

Video: 

youtube://v/JtUv-pMde00


6 Σχόλια

Μπούρα εσύ και ο Σμυρνιωτάκος δεν θέλετε να καταλάβετε οτι ο κόσμος σας έστειλε στο σπίτι σας. Θα το καταλάβετε την 1 Σεπτεμβρίου.

Οταν κάνατε τις μαγκιές στις εκλογές ήταν καλά. Τώρα πονάει το ενδεχόμενο να μείνετε με και πάλι εκτός Δήμου.

ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΘΥΕΛΕΣ... Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 15 ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ. ΑΠΕΙΛΕΣ. ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΚΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...

Α'ι'τονύχηδες παλιοί συνδικάλες, χρόνια στην κουτάλα,πού έπεσες δήμαρχε;;;

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΑ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟΠ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.