Μποροβήλος: Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου

Μποροβήλος: Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου

Οκτώβριος 07, 2019 - 10:27
7 σχόλια

Αισιόδοξος για την ομάδα και την εφετινή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά

«Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και σήμερα με τον ΠΑΟΚ και χάσαμε και στα τρία παιχνίδια στο γκολ. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου. Νομίζω ότι ο Αστέρας διαθέτει συνολικά αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές που όταν βρουν χημεία θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Εκείνο που χρειάζεστε είναι να φύγεις από την ομάδα, μπας και ανασάνει. Αφού βλέπεις ότι ο κόσμος δεν σε γουστάρει. Μαζόχας είσαι; Κάνε κι ένα καλό στη ζωή σου!

Πόση πίστωση ρε Γιώργο ? Τρία χρόνια τώρα όλο με την ψυχή στο στόμα μένει η ομάδα στην κατηγορία ! Φέτος δεν κάνατε καμία μεταγραφή της προκοπής , παρά φέρατε όλες τις ρόμπες από την Ισπανία και έναν προπονητή που κάνει του κεφαλιού του χωρίς να υπολογίζει τίποτα ..... Ετσι δεν γίνεται τίποτα ούτε με πίστωση χρόνου .....

Ακόμη μία ομορφιά από το VAR, στον αγώνα Αστέρα με τον ΠΑΟΚ . Ακόμη μία ομορφιά της εξυγίανσης για την ακρίβεια.Ήταν το 40ο λεπτό του αγώνα όταν σε εκτέλεση κόρνερ για τον Αστέρα, Βαρέλα και Μάτος κάνουν πέναλτι σε Μπαράλες και Ντάνι Σουάρεθ αντίστοιχα, στην ίδια φάση με τον διαιτητή Μανούχο να κλείνει τα μάτια. Ευαγγέλου: Το αγαπημένο παιδί του Περέιρα. Ο διαιτητής φαινόμενο πάντα στο VAR στα ματς του ΠΑΟΚ . Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως ούτε ύστερα από την εξέταση του VAR ΔΕΝ υποδείχτηκε πέναλτι σε μια φάση που είδει όλη η Ελλάδα.! Εχεις να πεις κάτι γι΄ αυτό κ. Γιώργο μας ?

''VAR και Μανούχος έκλεισαν τα μάτια σε διπλό πέναλτι στην Τρίπολη για τον Αστέρα (vid)'' Πηγή Ιn gr ! Θέλεις και άλλα δημοσιεύματα κ. Γιώργο μας ?

''VAR και Μανούχος έκλεισαν τα μάτια σε διπλό πέναλτι στην Τρίπολη για τον Αστέρα (vid) Απίστευτη φάση στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ με διαιτητή και VAR να μην δίνουν διπλό πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης με Βαρέλα και Μάτος να πετούν κάτω τους αντιπάλους τους σε εκτέλεση κόρνερ.'' Πηγή TO 10 GR Φτάνει αυτό ή να γράψουμε και άλλα κ Γιώργο μας ?

Το παιδάκι με τα χέρια στις τσέπες έπρεπε να το είχατε διώξει απο χθές! Όσο ανακατεύει την ομάδα αυτή δεν θα δέσει ποτέ. Παίρνουν την μπάλα και δεν ξέρουν που να την δώσουν! Έλεος. Σε λίγο θα ζητάμε τα λεφτά μας πίσω. Αλλάξτε και κανένα κάθισμα στις κερκίδες γιατί έχουμε σκίσει τα παντελόνια μας. Τα περισσότερα είναι ραγισμένα. Και που. Στα διαρκείας!

Γιωργάκη δεν είδα να βγάλατε καμια ανακοίνωση εναντίον του ΠΑΟΚ για τα πεντακάθαρα πέναλτι που σας έπνιξε ο Μανούχος. Την κάνατε αβαβά τη δουλειά. Για τον Ολυμπιακό όμως ξεσκιστήκατε στις ανακοινώσεις περί σφαγής και άλλων τέτοιων φαιδρών. Μας περνάτε για αμερικανάκια ή για χάπατα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.