Μποροβήλος: «Ευχαριστώ Μπάκο - Καϋμενάκη για το ζήλο που δείχνουν» (vid)

Μποροβήλος: «Ευχαριστώ Μπάκο - Καϋμενάκη για το ζήλο που δείχνουν» (vid)

Ιούλιος 13, 2016 - 14:30
2 σχόλια

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος κατά την παρουσίαση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν2016-2017 έδωσε το δικό του στίγμα για τον νέο Αστέρα Τρίπολης κάνοντας ειδική αναφορά  στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ , εξέφρασε την αισιοδοξία του για την καινούρια σεζόν και μίλησε και για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μποροβήλος έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να αγοράσει διαρκείας και να στηρίξει την ομάδα τονίζοντας πως οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης αποτελούν υπόδειγμα και είναι μακριά από κάθε μορφή βίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάθε χρόνο και παρά την οικονομική κρίση στην χώρα μας οι κάτοχοι διαρκείας γίνονται ολένα και περισσότεροι.

Επίσης ο Αντιπρόεδρους της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ευχαρίστησε τους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη για τον ζήλο που δείχνουν για την ομάδα λέγοντας πως ακόμα γυαλίζει το μάτι τους για επιτυχίες και για να πάει ο Αστέρας ακόμα πιο ψηλά.

Τέλος κατόπιν ερωτήσεων ο Δημήτρης Μποροβήλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την φετινή χρονιά, μίλησε για την αναδείξει ακόμα πιο πολλών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες αλλά και για τα μεταγραφικά αναφέροντας πως ο Αστέρας καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά του και πως κάθε αίτημα του προπονητή γίνεται δεκτό.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας:

"Ο Αστέρας κλείνει φέτος 10 χρόνια στην Super League. Θυμάμαι ακόμα την τελευταία αγωνιστική όταν η ομάδα ανέβηκε στην Super League ένα πανό των φιλάθλων που έγραφε ήρθαμε για να μείνουμε. Το σύνθημα του κόσμου έγινε πραγματικότητα. Ο Αστέρας όχι μόνο έμεινε στην Super League αλλά μεγαλούργησε. Όχι μόνο αγωνιστικά που έφτασε σε ημιτελικούς, τελικό κυπέλλου Ελλάδος, πήρε προκρίσεις στην Ευρώπη, έπαιξε στους ομίλους του Europa League.

Περισσότερο σήμερα όμως εννοώ τα εξωαγωνιστικά. Ο Αστέρας δημιούργησε το περιβάλλον για να λειτουργεί άψογα ως ομάδα. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι οι φίλαθλοι του. Οι οποίοι είναι υπόδειγμα και δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα χωρίς να έχουν δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό επεισόδιο σε σχέση με άλλα που έχουμε δει κατά καιρούς στα γήπεδα. Ο Αστέρας και οι φίλαθλοί του είναι μακριά από τη βία. Κάποιος κακόβουλος θα έλεγε πώς να δημιουργήσουν επεισόδια αφού είναι λίγοι. Οι  φίλαθλοι του Αστέρα είναι πολλοί και βέβαια τα επεισόδια τα κάνουν και οι λίγοι. Για τους πικρόχολους λοιπόν να πω ότι τα τελευταία χρόνια οι κάτοχοι διαρκείας του Αστέρα σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε κρίση γίνονται ολοένα και περισσότεροι. Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Παρόλο που πέρυσι αγωνιστικά δεν πετύχαμε τους στόχους μας πιστεύουμε ότι και φέτος οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν και όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας. 

Ο Αστέρας, λοιπόν, αφουγκράζεται τα προβλήματα του κόσμου και κάθε χρόνο μειώνει τις τιμές. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Καλούμε τον κόσμο από τις 18 Ιουλίου που θα αρχίσει η διάθεση των καρτών εισιτηρίων διαρκείας να έρθουν και όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον Αστέρα ψηλότερα.  Το μειωμένο εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 50 ευρώ και με βάση ότι ο Αστέρας δίνει 20 εντός έδρας αγώνες το χρόνο βγαίνει 2,5 ευρώ τον αγώνα στον κάθε κάτοχο. Τα εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ  κοστίζουν πέντε ευρώ τον αγώνα στον κάθε κάτοχο. Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξουμε της Θύρες. Δίνουμε και στα παιδιά τη δυνατότητα για εισιτήρια διαρκείας με 10 ευρώ. Και τα ευχαριστούμε γιατί κάθε χρόνο γίνονται όλο και περισσότερα. Επίσης έχουμε μεριμνήσει για εισιτήρια διαρκείας για τις κοινωνικές ομάδες που έχουν προβλήματα. Υπάρχουν εκπτώσεις για ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα. 

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Για τον Αστέρα τα διαρκείας δεν είναι οικονομικός στόχος. Ο προϋπολογισμός είναι δυσθεώρητος. Τον καλύπτουν οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης χωρίς να βαρυγκομούν, χωρίς να πιέζουν όλους εμάς για να ανεβάσουμε τα έσοδα. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι το 2% του προϋπολογισμού. Άντε το 6% αν πουληθούν όλα. Τα υπόλοιπα, τα καλύπτουν οι δύο ιδιοκτήτες μαζί με τα τηλεοπτικά και κάποιες χορηγίες που έχει η ομάδα.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει δίπλα μας για να λάμψει ο Αστέρας ακόμη περισσότερο. Και να καμαρώνουμε όλοι για μια ομάδα υπόδειγμα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δημιουργούν ανοδικό κύμα. Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και φέτος. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας, τους υπαλλήλους και άφησα τελευταίους αυτούς τους δύο ανθρώπους. Τους ευχαριστώ όχι για τα λεφτά που βάζουν, αλλά για το ζήλο που δείχνουν, τους ξέρω 12 χρόνια και το μάτι τους γυαλίζει ακόμα για να πάει ο Αστέρας πιο ψηλά. Για το ζήλο τους, για την αγάπη τους για την ομάδα, την πόλη, την Αρκαδία". 

Για την νέα γενιά φιλάθλων που φτιάχνει ο Αστέρας: "Το νιώθουμε αυτό που συμβαίνει. Το βλέπω με χαρά να συμβαίνει. Ξεκινήσαμε να το δημιουργούμε και πλέον το βλέπουμε να υλοποιείται. Στη φετινή πρώτη προπόνηση είδα με χαρά μικρά παιδιά να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές. Και άλλα χρόνια έρχονταν κόσμος στο γήπεδο όμως αυτό που έγινε φέτος με τα παιδιά είναι πρωτόγνωρο. Αυτό θέλαμε και τα επόμενα χρόνια η γενιά οπαδών του Αστέρα θα είναι γεγονός". 

Για που στοχεύει ο Αστέρας και αν υπάρχει ταβάνι στις φιλοδοξίες: "Όσο οι δύο ιδιοκτήτες κ.κ. Μπάκος, Καϋμενάκης δείχνουν αυτό το ζήλο ο Αστέρας δεν έχει ταβάνι. Στο ποδόσφαιρο γνωρίζετε όλοι ποιο είναι το ψηλότερο σκαλί. Όσο υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα το δείτε και αυτό. Είμαι σίγουρος". 

Για τη φετινή χρονιά του Αστέρα: "Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος. Φέτος ακόμη περισσότερο για έναν ιδιαίτερο λόγο. Ευελπιστούμε ότι με το μικρό και ευέλικτο ρόστερ που δημιουργούμε , θα πάρουν χρόνο και παιδιά από την ακαδημία. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Έγιναν τέσσερα παιδιά επαγγελματίες κι ελπίζουμε να γίνουν κι άλλα το επόμενο διάστημα μέσα από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Φέτος ήρθε η ώρα, με τον προπονητή μας κ. Μάκη Χάβο, που δουλεύει πολύ με παιδιά να πάρουν ευκαιρίες και να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα. Το επόμενο στοίχημα του Αστέρα είναι αυτό". 

Για τα μεταγραφικά και τις επόμενες κινήσεις του Αστέρα: "Ο Αστέρας καλύπτει τα κενά με τον καλύτερο τρόπο. Αν πρέπει να πληρώσει και χρήματα, το κάνει. Πήραμε παίκτες από τις δύο μεγάλες ομάδες και το κάναμε με μεταγραφή. Δεν τους πήραμε ως ελεύθερους. Πήραμε παίκτη και από τα Γιάννενα. Γίνεται προσπάθεια για το καλύετρο δυνατό για την ομάδα έτσι ώστε να ενισχυθεί όπως πρέπει. Από κει πέρα κάθε αίτημα του προπονητή μας θα γίνει αμέσως δεκτό". 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr H παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης


2 Σχόλια

Δεν ξέρουμε όμως πόσο θα αντέξει αυτός ο ζήλος.Αρχίζει και ξεφουσκώνει.Το νιώθουμε όλοι μας.

έτσι μπράβο κύριε αντιπρόεδρε αρχίζετε σιγά σιγά να καταλαβαίνετε την πραγματικότητα.Σταματήσατε να μιλάτε για Ευρώπη για κύπελλα και πρωταθλήματα.Μιλάτε για την Ακαδημία σας και τους μικρούς που κάνατε επαγγελματίες.Απομένει πέρα από τα ωραία λόγια να δούμε τι θα κάνει ο Αστέρας φέτος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.