Μπαράζ ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ Τρίπολης

Μπαράζ ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ Τρίπολης

Αύγουστος 06, 2019 - 17:10
8 σχόλια

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με το ρόστερ που αποτέλεσε τον βασικό κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας και πήρε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου του νομού μας.

Αναλυτικά

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης ύστερα από τις επαφές που είχε με τον προπονητή και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με τον βασικό κορμό που είχε την περασμένη σεζόν θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ο ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΑ 4-5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ <ΠΟΝΑ> Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ.

εχετε κλεισει 20 παικτες και μπραβο σας.αληθεια. αλλα βαλτε τους ολους μαζι. εχει καταντησει αηδια καθε μερα και απο εναν.

Το εάν λέει σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ Τριποληςτο απέδειξε με τον τίτλο του πρωταθλητή .Τώρα εάν εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα η νιώθεις άβολα με κάτι ασχολησου με κάτι άλλο που γνωρίζεις γιατί το αντικείμενο αυτό δεν το ξέρεις.πηγαινε παίξε με το κουβαδάκι σου

Πεσμου αφού είσαι γνώστης ποιους αριθμούς να παίξω στο Τζόκερ..Πρέπει να είσαι μάντης για να κάνεις τέτοιες προβλέψεις εκτός και εάν αυτό εύχεσαι για τους δικούς σου λόγους

ΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΨΩΡΑ ΘΑ ΞΥΝΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΛΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΜ.

Χοντρουλη τοσο πολυ σε πειραξε που Ο ΠΑΟΚ ανακοινωνει καθε τεσσερις πεντε μερες καποιον παικτη???? Ολες οι τοπικες ομαδες αυτο κανουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.