Ο Δημήτρης Γιουκούδης στον Παναρκαδικό

Ο Δημήτρης Γιουκούδης στον Παναρκαδικό

Αύγουστος 06, 2019 - 14:50
4 σχόλια

Η διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιουκούδη.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται ως κεντρικος επιθετικος και μετά την περσινη σεζόν όπου αγωνιστηκε στην ομάδα του Ο.Φ.Ιεραπετρας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επιστρέφει στην ομάδα μας με την φανέλα της οποιας αγωνίστηκε τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων του.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Προς διοικούντες του παναρκαδικού.Τα κόμπλεξ σας και τα προσωπικά σας μερικοί βγάλτε τα στο σπίτι σας και όχι στην πλάτη της ομάδας.Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν Καδα ,Κυριακόπουλος,Μπουτα στον Παναρκαδικό.Αν έχουν τα κοτσίδα ας το πουν δημόσια.Ουστ κομπλεξικοι..

20:43 Εσύ κοίτα να μάθεις να γράφεις σωστά πίθηκε κι άστα τα υπόλοιπα. Τσάμπα σε στέλνανε στο σχολείο γιατί παρέμεινες σκράπας. Διαφορετικά θα ήξερες πως ούτε με κεφαλαία γράφουν και ούτε τα κεφαλαία τονίζονται. Τούβλο, ε τούβλο. Ανεπίδεκτε

20:43 Δε ντρεπεσαι ρε ξεφτυλα να θιγεις ανθρωπους κρυμενος στην ανωνυμια σου. Με πια λογικη αφηνουν αυτα τα σχοκια ηθελα να ξερα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.