Μητσοτάκης: Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους

Μητσοτάκης: Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους

Μάρτιος 04, 2019 - 10:22
9 σχόλια

Πρόσκληση προς κάθε ψηφοφόρο να στηρίξει και να ψηφίσει τη ΝΔ απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο, όπου μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση για να στηρίξει και τον εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που διεκδικεί την 3η διαδοχική του θητεία στη Θεσσαλία.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε «όσους έφυγαν από την ΝΔ να επιστρέψουν σπίτι τους, γιατί η ΝΔ τους χρειάζεται όσο ποτέ και επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, δίνουμε μεγάλη μάχη για την ψυχή της Ελλάδας. Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και θύμισε ότι η πρώτη κάλπη που θα στηθεί για τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου, θα είναι το πρώτο μήνυμα ήττας για την κυβέρνηση.


9 Σχόλια

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ , ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚ@Τ@ ! ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ , ΑΔΩΝΙ ...........ΒΛΑΣΗ...........

Εδώ κάτω πάντως ήρθατε και σπείρατε τον εμφύλιο ! Εναντίον ποιού ; Του Τατούλη ! Που υπήρξε μόνο ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Πώς με τόσο θράσος αυτοαναιρείσθε ! Αναρωτιέμαι ! ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ! Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !

Ο Τατούλης υπήρξε μόνο Νέα Δημοκρατία; Ο ίδιος Τατούλης που έριξε τον Καραμανλή υπήρξε μόνο Νέα Δημοκρατία; Ο ίδιος Τατούλης που βγήκε με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ Περιφερειάρχης; Ο ίδιος Τατούλης που ξεκίνησε από το ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος); Ο Τατούλης είναι μόνο Τατούλης, τέλος. Τώρα έχουν σφίξει τα γάλατα γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά. Ζορίζεται. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πληρωθεί η αλαζονεία και αυτό δεν αρέσει φυσικά στους αυλικούς. Τι θα κάνουν χωρίς Βασιλιά, ορφανοί θα μείνουν; Για αυτό και ο πόνος στα σχόλια. Σεισμός, λιμός, καταποντισμός, αν χάσει ο Πετράν...

@10:55 - Που να γυρίσεις βρε Jason εσύ; Το πολύ-πολύ να γίνεις πάλι Λαφαζάνης.

ΠΑΥΛΟ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΑΣΠΕ , ΔΗΛ. ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΚΕ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ! ΤΟ 1982 - 1984 (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ) ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟ 1986 ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ 2019 ΥΠΗΡΞΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ , ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ! ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ .........

ΤΟ 2010 ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ . ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ . ΤΟ 2014 ΠΑΛΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ! ΓΙΑ ΜΑΣ Ο Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑΣ Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ , Ι Κ Α Ν Ο Σ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ !

@13:41 - Έως το 2009 ήταν βουλευτής, όταν έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή. Αυτός που ήταν πάντα ΝΔ. Μετά κατέβηκε με την στήριξη ΠΑΣΟΚ. Αυτός που ήταν πάντα ΝΔ. Στα 20 ήταν σε κομμουνιστική νεολαία. Αυτός που ήταν πάντα ΝΔ. Όσο για το σπουδαία προσωπικότητα είναι άποψη δική σου. Υπήρξαν και άλλοι πολιτικοί στην Αρκαδία με ρεκόρ ψήφων και ρεκόρ ανυπαρξίας. Οι πρωτιές σε ψήφους δεν λένε και πολλά. Συνηθίζεται σε διάφορους γιατρούς, είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι πολίτες στην επαρχία. Ικανότατος στην ψηφοθηρία. Στο πραγματικό έργο μια πολύ προβληματική κατάσταση. Ας μην το αναλύσω περισσότερο.

Διαβάζω απίθανα πράγματα. "Πρωτοστάτησε στο Πολυτεχνείο". Τι;;; Εδώ διάβασα σε σχόλιο ή σε άρθρο, δεν θυμάμαι, ότι είναι δικό του έργο το αεροδρόμιο στην Καλαμάτα. Σε λίγο θα διαβάσω ότι λόγω Τατούλη έγινε το Costa Navarino. Λόγω της καταγωγής του Νίκα οι μπαρούφες γράφονται σωρηδόν. Καλά έκανε και ήταν κομμουνιστής λέει στα 20 γιατί πρωτοστάτησε στο Πολυτεχνείο. Μετά ο κομμουνιστής/αντιχουντικός έγινε καραδεξιός, μέχρι που το 2009 αποφάσισε ότι είναι με τους πολίτες και έγινε ΟΦΑ. Ανάλογα τις εκλογές και το τι βόλευε, γινόταν το αντίστοιχο. Ο "πάντα ΝΔ". Λίγη ντροπή δεν έχετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.