Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια στην Ουκρανία

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια στην Ουκρανία

Φεβρουάριος 26, 2022 - 17:21
16 σχόλια

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες. Επανέλαβε ότι η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, δήλωσε έτοιμος να παράσχει βοήθεια προς την Ουκρανία σε τομείς που θα ζητηθεί και ανέφερε ότι τα Ελληνικά Γενικά Προξενεία στην Οδησσό και τη Μαριούπολη συνεχίζουν να λειτουργούν.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την καθαρή θέση της Ελλάδας και του ίδιου προσωπικά, από την πρώτη στιγμή, υπέρ της χώρας του και ζήτησε τη συνέχιση της στήριξης στο πλαίσιο της ΕΕ.

Σημειώνεται ότι από το Υπουργείο Υγείας αποστέλλεται προς την Ουκρανία, ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε εκτενή συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.


16 Σχόλια

Ο πουθενάς, ο άχρηστος που χρειάστηκε 5 μέρες για να καθαρίσει την Αττική οδό από τα χιόνια και τα αυτοκίνητα, το τσιράκι της Ευρώπης και της Αμερικής, θα τα βάλει με τον Πούτιν προς υπεράσπιση του φασιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας. Αυτός που σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Β’ παγκόσμιο! Ξέχασε όμως τους Τούρκους στην Κύπρο το ‘74 και την Σερβία το ‘98 με το ΝΑΤΟ υπό την καθοδήγηση των Αμερικάνων πάντα. Κάντε κάτι να σταματήσει ο πόλεμος ρε τετράποδα της Ε.Ε και αφήστε τα σκληρά τα λόγια

Ξέχασες την Λιβυη το 2011 ,που δώσαμε στο ΝΑΤΟ οποίο αεροδρόμιο ήθελε για να βομβαρδίζουν .Ξέχασες και το Αφγανιστάν που οι δικοί μας καραβανάδες έβαζαν βυσμα για να πάνε λόγω διπλού μισθού .Τώρα ο Κουλης είναι έτοιμος να στείλει και στρατο ,ναι αυτός που ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιες φρεγάτες θα αγοράσουμε για να φυλάνε τα νησιά μας .

Σαν 2ος Βενιζέλος θα βοηθήσει στρατιωτικά την Ουκρανία ενώ οι Τούρκοι κρατούν ουδετερότητα και ταυτόχρονα τους γλείφουν οι δυτικοί. Πόσο ανιστόρητος μπορεί να είναι αυτός ο αμερικανόδουλος πρωθυπουργός; Πόσο κοντά σε εθνική καταστροφή σαν την Μικρασιατική θα μας φέρει σε λίγο μία τουρκική επίθεση στο Καστελόριζο για παράδειγμα με τις ευλογίες Αμερικανών και Ρώσων ταυτόχρονα;

Οι αμερικανοτσολιάδες στέλνουν 2 ελικόπτερα SUPER PUMA CSAR στην Ουκρανία. Κλάψτε τα. Θα μας λείψουν όταν θα μας επιτεθούν τα ''σκαμνιάκια΄΄ των Μογγόλων. Όπως θα μας λείψουν και τα PATRIOT που τα έστειλαν να προστατεύσουν τους ''φτωχούς'' χρηματοδότες του JIHAD κατά της Ευρώπης.

https://www.militaire.gr/to-eycharisto-tis-germanidas-ypex-stin-toyrkia-gia-ti-symvoli-sto-oykraniko/ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ... ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

Σας έχω και άλλο ένα καλύτερο από το άλλο: https://www.defence-point.gr/news/oykrania-quot-o-zelenski-eycharistise-ton-erntogan-gia-tin-ypostirixi-quot χαρακτηρίστε τώρα εσείς τον καθιστό στον εθνικό μας ύμνο πρωθυπουργό γιατί εγώ δεν περιγράφω άλλο...

Δεν ντρέπεσαι χρυσαυγίτη; Επιτήδεια ουδετερότητα είχαν πάντοτε τα μιάσματα οι Τούρκοι. Με αυτούς θα μοιάσουμε; Η Ελλάδα πάντοτε ήταν στο πλευρό των δημοκρατικότερων κρατών. Φυσικά και είμαστε με τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την ΕΕ στο σύνολό της. Με ποιους θα είμαστε; Με δικτατορικά καθεστώτα; Με χώρες που οι πολίτες δεν μπορούν να πουν την γνώμη τους και φυλακίζονται κατά χιλιάδες; Η Ελλάδα ανήκει στην Δύση. Πάντοτε εκεί άνηκε και πάντα εκεί θα ανήκει. Χωνέψτε το ανατολίτες οπισθοδρομικοί, ανιστόρητοι.

Πετάγονται και δεν κρύβονται οι υποστηρικτέ$ των ουκρανών ναζιστών που εγκληματούν κατά των κατοίκων της πατρίδας τους με τις ευλογίες των ΗΠΑ που έκαναν εγκλήματα στην πορτοκαλί επανάσταση του Κιέβου πυροβολώντας τον κόσμο και την αστυνομία από τα γύρω κτίρια, στο Ντομπάς και στο Λουχάνσκ.

Μέχρι και τις λεγεώνες ευρωπαίων εθελοντών που δημιουργούσαν οι Γερμανοί για το ανατολικό μέτωπο θυμήθηκαν οι Αμερικανοί και ζήλεψαν την ιδέα. Τώρα φτιάχνουν μία για να βοηθήσουν τους ουκρανούς εναντίων του ρωσικού στρατού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με την επέκταση προς Ανατολάς του ζωτικού χώρου των ατλαντιστών. Δυστυχώς για σένα αμερικανοτσολιά Παύλο ξέρω πολύ ιστορία.

Ρε αμερικανοτσολιάδες ΝΔούλοι στο υπουργείο πολιτισμού απαγορεύσατε την παράσταση της λίμνης των κύκνων. Η ειρωνία είναι ότι είναι ουκρανικής καταγωγής ο Τσαικόφσκι. Τέτοιο κυνήγι της τέχνης έκαναν μόνο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και έχετε το θράσο$ να μιλάτε.

Η Ρωσία έχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία και εκλογές. Διαφθορά λόγω ελεύθερης οικονομίας. Μάλλον στα νιάτα σου ήσουν και εσύ ΚΝΙΤΗΣ και σου ξινίζει που χάσατε την εξουσία εκεί. Είναι και η δουλειά σου στη ΝΔούλα...

Φυσικά και είναι προτιμότερη η ουδετερότητα γιατί δεν θα είσαι δεδομένος και μονίμως θιγμένος από τις αμερικανική πολιτική. Κύπρος, Μακεδονία, Εast med, γκρίζες ζώνες, ισορροπία εξοπλισμών στο Αιγαίο, Λιβύη, Συρία, λαθρομετανάστευση κλπ είναι μερικές μόνο από τις αποτυχίες της φιλοαμερικανικής πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων.

Στην ανατολή ανήκεις εσύ Παύλο που δέχεσαι τους πακιστανούς του Μηταράκη. Η Ρωσία ανιστόρητε αμερικανοτσολιά ανήκει στη Δύση που δημιούργησε η Ελλάδα με τον πολιτισμό της. Τα είπαμε τις προάλλες για τον Ντοστογιέσκι και τον Τολστόι ως πολιτιστική απόδειξη του παραπάνω και συμφώνησες. Όχι όμως και η υπουργό σου του πολιτισμού και γι΄αυτό σου τράβηξαν το αυτί στην Νδούλα και τώρα τα γυρίζεις. Θα μας πεις το κλασσικό η Τουρκία ανήκει την Ευρώπη. Ξεφτίλες πολιτικάντηδες.

Έτσι από περιέργεια πατήστε στο YouTube συνέντευξη Τσίπρα στον Χατζηνικολάου. Εντάξει μιλάμε ότι ο τύπος τους έκανε τους Χατζηνικολάου και ΣΙΑ τους έκανε να παραμιλανε. Εκείνη η στραβό...... Που έχει ξεπεράσει και τη Σία την Κοσιώνη στην προπαγάνδα της ΝΔ, μέσα της έσκασε και χαζοχαμογελουσε μηχανικά. Απλά τους έσκισε

Δηλαδή ρε Παυλακο ο Μακρον με αυτά που έκανε και κάνει στον λαό του στην πανδημία δεν είναι δικτάτορας ;O Τριντο στον Καναδά ;Δημοκράτης και αυτός ;Με ποιους Ευρωπεους είσαι ;Τους αποικιοκράτες (Γαλλους Βελγους Ολλανδους )οι τους φιλήσυχους (Ουγγαρία Τσεχία Ρουμανία Φινλανδία )

Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει το ρόλο του μεσολαβητή / ειρηνοποιου όπως πράττει το Ισραήλ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.