Μηνύματα συνεργασίας από τον νέο δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη (vid)

Μηνύματα συνεργασίας από τον νέο δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη (vid)

Ιούνιος 02, 2019 - 22:05
18 σχόλια

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές έκανε πριν από λίγο ο επικεφαλής της Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, εμφανώς συγκινημένος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών που του έδωσε την πρωτιά.

Ο κ. Τζιούμης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι οι πολίτες του Δήμου αποφάνθηκαν και συμπλήρωσε: «Μας εμπιστεύθηκαν και μας αναθέτουν την τύχη του τόπου μας και περιμένουν από εμάς να φανούμε αντάξιοι».

Ακόμα, συνεχάρη τον Γιάννη Σμυρνιώτη για το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα, και τον χαρακτήρισε «πολύτιμο και έμπειρο συνεργάτη» για τη διαχείριση των προβλημάτων του Δήμου.

Καλώ όλες τις παρατάξεις σε κοινή προσπάθεια. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν. Πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου, δεύτερον τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ακολούθως τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, αδερφό και φίλο για πολλά χρόνια».

Ακόμα, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, και εκείνους που ψήφισαν την «Τρίπολη Αύριο» και εκείνους που δεν την ψήφισαν.

 

Δείτε τους πανηγυρισμούς ΕΔΩ


18 Σχόλια

"Συγχαρητήρια για το δίκαιο αγώνα τον κο Σμυρνιώτη"?που πιάνονταν στα χέρια δέκα μέρες πριν? Χα! Μαθαίνει γρήγορα κι αυτός. ..καλό βόλεμα και στους δικούς του. ...είναι τυχερός κι αυτός που για ακόμα μια φορά ψηφίσαμε τιμωρητικά. ..

Δυστυχως θα παμε αλλα 10χρονια πισω. Βαλατε τα χερια σας και βγαλατε τα ματια σας

Ο Βλασης δε πρεπει να παρει ουτε μισο ψηφο Νεοδημοκρατη στις βουλευτικες. Ας κατεβει με το κιναλ.

Συγχαρητήρια Κώστα. Και συγχαρητήρια που, για πρώτη φορά τώρα που έκλεισαν οι κάλπες, εμφάνισες δημόσια και ευχαρίστησες ονομαστικά, την ψυχή της παράταξης, κύριο Παρασκευόπουλο. Σε ευχαριστούμε

Περνάτε πολύ δύσκολα κάποιοι απόψε... Υπομονή και καλή θητεία ευχηθείτε στο νέο Δήμαρχο για το καλό της πόλης. Βάλτε τα κομματικά και προσωπικά σας συμφέροντα στην άκρη.

Ας ενημερωθει η ΝΔ. Ο Βλάσης υποστήριζε ανοικτά και κρυφά Τζιούμη !!! Και θέλει να ξαναβγεί βουλευτής με τη ΝΔ ...

Πονάει παιδιά το ξέρω, αλλά υπομονή την επόμενη τετραετία ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΔΕΔΟΜΕΝΑ . Η μα@@@@@@ ια πάει σύννεφο. Γεια σου Γιαννάκη, Καλήνυχτα Νικόλα, τρελά αγόρια!!

Βλεπουμε δεξια του δημαρχου τον παρα. Ο κουνιαδος του που ειναι;; Μηπως επρεπε να παει και αυτος εκει για να βρει δουλεια μετα τις εθνικες;; Γιατι δε θα παρει και δε πρεπει να παρει ψηφο ουτε απο εναν Νεοδημοκρατη. Ντροπη του. Ειναι γλιτσας

Μια ευκαιρια του δοθηκε του Κου Τζιουμηλογω τιμωριτης ψηφου,ειναι στο χερι του να αξιοποιησει την ευκαιρια αυτη και να δειξει οτι πιστευε οσα ελεγε μεχρι εχθες,και οτι θα μπορεσει να ανταπεξελθει στα καθηκοντα του .Να προσεξει ιδιαιτερως τους αυλικους τους να τους ελεγχει συνεχεια,γιατι η μεγαλη ζημια απο εκει ξεκιναει.Κωστα αυτη η ευκαιρια μπορει να σε ξαναβγαλει την επομενη φορα,με καθαρη ψηφο.Δουλεψε προσφερε,αγωνισου.Καλη επιτυχια.

Για τους δυσκοίλιους, υπάρχει και το ξυδάκι παιδιά! Σας έτσουξε που βγήκε Τζιούμης ε; Δεν πειράζει, θα το χωνέψετε, 4 χρόνια καιρό θα έχετε..

Κώστα ήταν πολύ μεγάλη σου επιτυχία. Ήταν όλοι εναντίον σου και ήσουν μόνος σου και τους νίκησες. Μπραβο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.