Χειροκροτήματα για τον Γιάννη Σμυρνιώτη στο εκλογικό του κέντρο (vid)

Χειροκροτήματα για τον Γιάννη Σμυρνιώτη στο εκλογικό του κέντρο (vid)

Ιούνιος 02, 2019 - 22:05
9 σχόλια

Αυτή τη στιγμή στο εκλογικό κέντρο της Νέας Τρίπολης και σε κλίμα συγκίνησης, έχουν ξεσπάσει σε χειροκροτήματα οι υποψήφιοι και υποστηρικτές για τον επικεφαλής Γιάννη Σμυρνιώτη.

Το τέλος ενός εκλογικού αγώνα και το μικρό ντέρμπι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο Δήμο Τρίπολης, προκάλεσε έντονα συναισθήματα στους παρευρισκόμενους. 


9 Σχόλια

Αυτά παθαίνεις Γιάννη όταν κατεβάζεις τους γνωστούς "δεινόσαυρους". Φέρνουν σταυρούς και από την άλλη διώχνουν τους διπλούς...

τα κολυβα δεν εδειξε στη καμερα ,τα μοιρασαν να φαει κατι ο κοσμος ? σου ειχα γραψει γιαννακη τα υπογλωσσια να μη ξεχασεις,ειναι κριμα να μας παθεις κατι ,αλλα ΤΕΣΣΕΡΑ χρονια ειναι πολλα γιαννακη? ειχατε ξεσκιστει να γραφετε στα σχολια ο γιαννης τουτο ο γιαννης εκεινο,τωρα τι εχετε να πειτε τρολακια?

Μόνος σου έχασες ΠΑΛΙ! Με τη βεβαιότητα την προηγούμενη φορά και τη "λογική του προβάτου" αυτή. Καλύτερα να έμενες σπίτι σου αυτή την εβδομάδα. Και διώξε κάποιους ανθρώπους γύρω σου. ..δεν έχετε καμία επαφή με το μέσο πολίτη

Γιάννη, όταν πας με Τσιαμούλο, η ήττα είναι δεδομένη!! Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για τη καταστροφή! Τον Μπρακουμάτσο τι τον ήθελες;;;;;;; Σου γράψανε," δεν είδα καλά τα πρόσωπα της Εικοσιδέκα και του Σαββάκη". Κοίτα που έχασες σταυρούς. Ποιο πρόγραμμα και κουραφέξαλα. Μόνος σου έχασες!! Χαμπάρι δεν πήρες. Η συμπεριφορά σου έδιωξε παραδοσιακούς ψήφους της δεξιάς.

Νικόλα, είδες τελικά ποιοί σου άλλαξαν τα δεδομένα;; ολοι αυτοί που σε στηριξαν και τους πουλησες τους φήφους τους για μια αντιδημαρχία. Ξυδάκι τώρα στο Τσαμουλαίικο γιατί νομίζατε οτι ειμαστε τα πρόβατά σας και εσεις οι τσοπαναραίοι. Καλή χώνεψη!

το απολυτο ξεβρακωμα ,μονος του ο τζιουμης και εσεις μαζευτηκατε και παλι τον υπιατε,περαστικα σας

αυτό είναι το ήθος σας; ο άνθρωπος ήρθε εκεί να σας συγχαρεί κι εσείς συνεχίζετε να τον βρίζετε αυτόν και την παράταξή του. αντί να γλεντήσετε για τη νίκη σας, χλευάζετε τον ηττημένο. έτσι θα κυβερνήσετε 4 χρόνια; θα χωρίσετε την πόλη στα δύο;

23.59 μας κανεις πλακα? τα θες και τα λες? οταν ο ιδιος ο γιαννης βγαινει και λεει για συμφωνιες κατω απο το τραπεζι ,υπονοουμενα κλπ ,οι απλοι πολιτες και λιγα του γραφουν ,κατσε τωρα και κοιτα και ασε τους σχολιασμους που θες και να πεις τη λακαμια σου,ειναι βαρυ το ξερω ,αλλα τοσα φαρμακα κυκλοφορουν ,αντε παρε τπτ μη σε πιασει και τπτ και μας παθεις κατιτις εεεεεεεεεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.