Το MILKO είναι πλέον από 100% Γερμανικό γάλα!

Το MILKO είναι πλέον από 100% Γερμανικό γάλα!

Δεκέμβριος 07, 2010 - 11:07
9 σχόλια

Αναδημοσιεύουμε ενημέρωση καταναλωτή που βρήκαμε σε forum σχετικά με το γάλα MILKO.

Σε πολλούς καταναλωτές απο μικρής ηλικίας εως και μεγάλης το Milko της γνωστής κάποτε εταιρίας ΔΕΛΤΑ (ομιλος Vivardia πλέον) ήταν το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα..

Πραγματικά απο πολύ μικρός προτιμούσα το συγκεκριμένο σοκολατούχο χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν αγόραζα αραιά και που και απο άλλη εταιρία, και πάντα το χάρτινο αφού το μιλκομπούκαλο ποτέ δεν μου άρεσε σαν γευση (το κακό του πλαστικού στο συγκεκριμένο προιόν έκανε έντονα την διαφορά)

Εδω και 10 μέρες συνάδελφος απο την δουλειά μου είπε οτι το συγκεκριμένο προιόν γράφει οτι το γάλα είναι 100% Γερμανικό !! Φυσικά και το σταμάτησα και πλέον αγοράζω άλλα σοκολατούχα. Δεν ξέρω απο πότε έκανε στροφή η ΔΕΛΤΑ και προτιμά τις Γερμανικές αγελάδες αλλά προσωπικά δεν θα τις τιμήσω !!

Σε μια εποχή που τα Ελληνικά προιόντα (οσα μας εχουν μείνει) χρειάζονται την προτίμηση μας για να παραμείνουν κάποιες θέσεις εργασίας νομίζω οτι πρέπει στο κάθε προιόν που κυκλοφορεί να κοιτάμε την προέλευση του πρωτογενούς υλικού..

Στην τελική στα τρόφιμα είμαι θερμός υποστηρικτής της χώρας μας γιατι τα θεωρώ τα καλύτερα..

Πλέον αγοράζω "Topino", "Ροδοπάκι" & "Tricko" τα οποία είναι απο 100% Ελληνικό γάλα, τουλάχιστον ετσι γράφουν οπου είναι μια χαρά και σε γεύση αλλά και στην τιμή..

Επειδή κάποιοι ισως να μην γνωρίζουν το συγκεκριμένο "νεο" θεώρησα καλό να ενημερώσω..

Ο καταναλωτής εκφράζει την άποψη του και τα συμπεράσματα είναι δικά σας.
Εμείς απλά επιβεβαιώσαμε με αγορά ενός milko ότι ισχύει ότι είναι από 100% Γερμανικό γάλα.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

γιατί εμείς στην ελλάδα δεν έχουμε ελληνικό γάλα; η μακεδονία και γενικά η βόρεια ελλάδα είναι γεμάτη από αγελάδες. επιλογή του καταναλωτή είναι τι θέλει να πίνει και σε πιους να δίνει τα χρήματα του αλλά ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΕΛΛΗΝΑ

h delta edo kai kairo einai vivartia kai den exei sxesi me ellada pleon. opos kai me ta lidl ta lefta mas pane se germanous

MΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ LIDL ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΠΧ ΤΗΝ ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ειμαι τεχνικός και πέρασα ένα φεγγαρι δουλεύοντας σε εργοστάσιο μπύρας. Δεν πίνω συχνά heineken, αλλά για να είμαι σωστός πρέπε να πω ότι η εταιρία αυτη ειναι ο καλυτερος εργοδότης στο χώρο της μπύρας στην Ελλάδα. Είδα και άλλες μάρκες να κάνουν εργοστάσια στην Ελλαδα να τα αφηνουν στη τύχη τους, να τα κλείνουν , να τα ξαναανοίγουν , οι εργαζόμενοι να φεύγουν, να μειώνονται … Πιείτε τη μπυρίτσα σας και διαλέξτε οποια αρέσει στη παρέα σας αλλα μη τσιμπατε σε λαΙκισμούς για το ποια ειναι ελληνική και ποια όχι.

Ναι, η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών βιομηχανιών και των ελληνικών προϊόντων. Αυτό όμως δεν το πετυχαίνει κανείς με το μποϊκοτάζ των προϊόντων που έρχονται από άλλες χώρες γενικά και αόριστα. Γιατί μπορεί π.χ. η ΑΜΣΤΕΛ και η ΗΕΙΝΕΚΕΝ να είναι Ολλανδικές μάρκες αλλά η βιομηχανία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις και παραγωγή στην Ελλάδα. Από την άλλη, πολλά ελληνικά brandnames έχουν πωληθεί σε πολυεθνικές εταιρείες ή έχουν τα εργοστάσια παραγωγής τους εκτός Ελλάδας. Όσοι με ευκολία καλούν τον κόσμο να καταναλώνει γενικώς και αορίστως ελληνικά αναψυκτικά, για παράδειγμα, καταδικάζουν σε κλείσιμο αμιγώς ελληνικές βιομηχανίες που δουλεύουν «φασόν» ξένα brandnames.

Δεν εχουμε φιλε μου οσο γαλα καταναλωνουμε.Το 1981 πηραμε τα λεφτα των κουτοφραγκων με την καθοθηγηση του ΜΕΓΑΛΟΥ ανδρεα,καναμε το βαθεμα και το πλατεμα της δημοκρατιας,γιναμε ολοι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ διοτι αξιζαμε καλυτερης τυχης τα φαγαμε ολοι οι πρασινοφρουροι μαζι και δεν ενδιφερθηκαμε για το γαλα μας

ΠΕΕΕΣΤΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ..... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1981) ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ !!!!

Στην εποχή του google είναι πολύ εύκολο να βρεις αν το προϊόν που αγοράζεις έχει εργοστάσιο στην Ελλάδα ή όχι. Μπύρες υπάρχουν Ελληνικές, όπως και μουστάρδα Ελληνική, κέτσαπ Ελληνικό, μέλι Ελληνικό, μαρμελάδα Ελληνική και ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όποιος θέλει βρίσκει... Όποιος είναι πρόβατο, ΒΑΡΙΕΤΑΙ και δεν μπορεί να περπατήσει ας ψωνίζει τα πάντα από τον Βασιλόπουλο και τα Lidl. Προσωπικά με ενδιαφέρει η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και αν είναι δυνατόν και τα εργοστάσια να είναι στην ΕΛΛΑΔΑ. Αγοράζοντας Ελληνικά προϊόντα στηρίζουμε τον εαυτό μας. Είναι τόσο απλό που μόνο κάποιος ΑΝΙΔΕΟΣ δεν μπορεί να το κατανοήσει. Έχω φίλους και γνωστούς που βαριούνται να περπατήσουν και αγοράζουν τα πάντα από του σούπερ μάρκετ. Ούτε μανάβης, ούτε χασάπης, ούτε κάβα υπάρχει για αυτούς, ΤΙΠΟΤΑ. Όλα από το σούπερ μάρκετ. Για να μην ξεχνιόμαστε: Βασιλόπουλος - Ανήκει σε ξένους, μόνο το όνομα έχει μείνει Μαρινόπουλος - Το ίδιο Lidl - Ξένοι Βερόπουλος - Ελληνικό Μαγκλάρας - Ελληνικό Είπαμε. Υπάρχει και το google. Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα. Απλά πρέπει να στηρίξουμε τους εαυτούς μας γιατί σε λίγο θα βγούμε όλοι στα φανάρια και δεν θα οδηγεί και κανένας για να μας δώσει ελεημοσύνη. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

Γάλα Ελληνικό -> Δεν υπάρχει αρκετό γάλα για να καλύπτει τις καθημερινες ανάγκες της Ελλάδας. Στα σοκολατούχα χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, γάλα σε μορφή σκόνης! Ξένα κεφάλαια - πολυεθνικές : όποιος λέει αγοράζετε ελληνικά - καλά κάνει! έχουμε και γαμώ τα προϊόντα όταν αυτά συνδιάζονται και με την απαραίτητη ποιότητα. Όποιος λέει - τα χρήματα μας βγαίνουν στο εξωτερικό ... μάλλον δεν έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο στην ζωή του! 3 Οι ξένοι επενδύουν λεφτά στην χώρα μας για να φτιάξουν μαγαζιά . (Ελλάδα - Ξένος : 1 -0 ) Οι ξένοι προσλαμβάνουν έλληνες υπαλλήλους (Ελλάδα - Ξένος : 2 - 0) Οι ξένοι δίνουν λεφτά σε τοπικούς προμηθευτές - τοπικές κοινωνίες (Ελλάδα - Ξένος : 3 - 0) Οι ξένοι δίνουν λεφτά σε διαφήμιση - χορηγείες - πληρώνουν αβέρτα πρόστιμα σε νομαρχίες (εβομαδιαίοι έλεγχοι) (Ελλάδα - Ξένος : 3 - 0) Αν πάει καλά η επένδυση και αποδίδει καρπούς δεν κολώνουν - ανοίγουν και άλλα και άλλα και άλλα και χτυπάνε τον ανταγωνισμό παντού. Ναι κλείνουν τους μικρούς επιχειρηματίες όχι επειδή είναι κακοί, αλλά επειδή ΕΜΕΙΣ προτιμάμε τα μεγάλα μαγαζιά απο τα συνοικιακά που όλοι λέμε πως μας πιάνουν τον κώλο κάθε φορά που αγοράζουμε κάτι...μην το αρνείστε! Ο έλληνας επιχειρηματίας (στην πλειοψηφία τους) μόλις πιαστεί με χρήματα, θα τα κάνει σπίτι στην Μύκονο, αυτοκίνητα, γκόμενες, σκάφοι jet set και θα ασχολούνται μαζί του όλα τα CIAO και άλλα κουτσομπολίστικα. Είδαμε και εποχή χρηματιστηρίου πως χρησιμοποίησαν όλοι οι Ελληνάρες επιχειρηματίες μας τα λεφτά που τους δόθηκαν. Άνοιξαν χρηματιστηριακές, βγάλαν λεφτά έξω και χρεωκόπησαν τις επιχειρήσεις τους αργότερα (όχι το σπιτικό τους όμως) ή στην χειρότερη πήραν CAYENNE!!! Α! Μην ξεχάσω .... Έλληνες αφεντικά - ιδιοκτήτες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τα καλύτερα έτσι? Μαθαίνεις να λές μετά όλες τις βρισιές που υπάρχουν, δεν ιδρώνει το αυτί με τίποτα μετά ξανά στην ζωή, δεν σε αφήνουν να φοράς ρολόι γιατί σε τημούνε που σε έχουν στην δούλεψή τους, δεν σέβονται τα δικαιώματα μας ούτε καν των εγκύων! αυτά