Μιχάλης Σμυρνιώτης: «Όλοι μαζί στο ταξίδι προς το όνειρο της Α1»

Μιχάλης Σμυρνιώτης: «Όλοι μαζί στο ταξίδι προς το όνειρο της Α1»

Ιούλιος 23, 2015 - 21:50
0 σχόλια

Ο πρόεδρος του ΣΕΦΑ Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης κατά την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας για το πρωτάθλημα της Α1 Basket League τόνισε πως ο Αρκαδικός είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει επάξια την Αρκαδία στο χώρο του μπάσκετ ακολουθώντας τα βήματα και τις επιτυχίες του Αστέρα στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα ο Μιχάλης Σμυρνιώτης επισήμανε πως θα είναι μία ιδιαιτέρα δύσκολη οικονομική χρονιά με βάση και τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας ενώ έκανε αναφορά και στους ανθρώπους που στηρίζουν τον Αρκαδικό χαρακτηρίζοντας τους ως ήρωες αλλά και στους χορηγούς και ασφαλώς στους φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στην νέα μεγάλη προσπάθεια του ΣΕΦΑ και όλοι μαζί να ζήσουν το όνειρο της Α1.

Ο πρόεδρος του ΣΕΦΑ μίλησε επίσης και για τις βελτιωτικές εργασίες που έχουν ξεκινήσει στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με την άψογη συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου κάνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη αναφορά στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή για την βοήθεια του ευελπιστώντας  πως στο γήπεδο θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΦΑ Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

''Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο  2015-2016 η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας επάξια την Τρίπολη και ολόκληρη την Αρκαδία στο χώρο του μπάσκετ ακολουθώντας σιγά-σιγά τα βήματα, τις δράσεις και τις επιτυχίες των τελευταίων ετών του Αστέρα Τρίπολης  στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Α1 αλλά δυστυχώς συμπίπτει με την μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. Αυτό πρακτικά για την ομάδα μας σημαίνει πως θα είναι μία ακόμα πολύ δύσκολη χρονιά οικονομικά για εμάς αφού όπως γνωρίζεται δεν έχουμε κάποιον μεγάλο οικονομικό παράγοντα να μας στηρίζει αλλά στηριζόμαστε σε εμφανής και αφανής ήρωες αλλά και σε κάποιους χορηγούς και φυσικά στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν με την παρουσία τους κάθε χρόνο.

Μετά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν πέρυσι οι προπονητές μας, οι μπασκετμπολίστες μας και όλοι όσοι βρίσκονται και απαρτίζουν αυτή την ομάδα  οδηγηθήκαμε στην Α1 και καλούμε όλους τους φιλάθλους εντός νομού Αρκαδίας αλλά από τους άλλους από τους όμορους νομούς να αποκτήσουν μία κάρτα διαρκείας για να ζήσουν το όνειρο αυτής της νέας σεζόν.

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι αναγκαία η συσπείρωση των φιλάθλων και η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους στην ομάδα της πόλης. Το ταξίδι στο όνειρο της Α1 ξεκινά και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Τα έργα στο γήπεδο είδη ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανακαίνισης και αναδιαρύθμισης του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας με την συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του  Δήμου Τρίπολης, της Διοίκησης του Νομικού προσώπου αλλά και ιδιαίτερα του κ. Δημάρχου Δημήτρη Παυλή και ευελπιστούμε οι εργασίες να ολοκληρωθούν άμεσα έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου".

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.