Γιάννης Καστρίτης: «Πάμε για 8 μεταγραφές»

Γιάννης Καστρίτης: «Πάμε για 8 μεταγραφές»

Ιούλιος 23, 2015 - 22:28
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση πως  είναι και η πρώτη παρουσία του Αρκαδικού στην Α1 και πρόκειται  για μία σκληρή και απαιτητική χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης επισήμανε πως στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα βγάζει στον αγωνιστικό χώρο υγεία και μαχητικότητα και ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να χαίρεται να παρακολουθεί αυτή την ομάδα.

Παράλληλα ο Γιάννης Καστρίτης έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και στηρίξουν αυτή την προσπάθεια του Αρκαδικού και φυσικά να απολαύσουν το θέαμα από ομάδες που θα φιλοξενηθούν που αποτελούν μεγάλες ευρωπαϊκές μπασκτικές δυνάμεις και φυσικά από παίκτες που είναι παγκόσμιας κλάσης και θα βρεθούν στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά του Αρκαδικού σε ερωτήσεις τοπικών δημοσιογράφων ο Γιάννης Κστρίτης είπε αναλυτικά.  

Για τις συζητήσεις για τις νέες μεταγραφές του Αρκαδικού και για το ποια πρόσωπα θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ: "Στην ομάδα θα παραμείνει σίγουρα ο Γιάννης  Καραμαλένγκος, σίγουρα ο Άκης ο Καλλινικίδης, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του αρχηγού μας του Γιώργου  Κοψαύτη, από κει και πέρα θα συνεχίσουν μαζί μας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Κωστής Εζόμο αλλά και οι δύο μικροί της ομάδας μας ο Μάριος Τσέλος και ο Βαγγέλης ο Σταματόπουλο"ς.

Ο Σχεδιασμός προχωρά. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους μας όμως δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας έχουν επηρεάσει όπως και όλες τις ομάδας πλην  ελαχίστων εξαιρέσεων και καθιστούν προς ώρας λίγο δύσκολο την ολοκλήρωση κάποιας τέτοιας υπόθεσης. Παρόλα αυτά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας προχωράμε με υπομονή και ελπίζουμε το ταχύτερο δυνατό να έχουμε τις πρώτες μεταγραφές.

Στην ερώτηση πως ο Αρκαδικός πάει για τουλάχιστον 8 μεταγραφές και αν πρόκειται για παίκτες της Α1 οι παίκτες ξένοι που έχουν αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα είπε: "Ναι πεοφανώς πάμε για τουλάχιστον 8 μεταγραφές. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να αναφέρουμε κάτι και αυτό δεν έχει να κάνει με θέμα μυστικοπάθειας".

Αναφορικά με την προετοιμασία ο προπονητής του Αρκαδικού είπε: "10 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα θα ήταν ευχής έργων 17 Αυγούστου να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας".  

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.